Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potukli se

Sukob na antifašističkom prosvjedu. Radnička fronta: Napala nas je skupina fašista

prosvjed
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/13
28.12.2015.
u 18:44

Na nekoliko stotina metara odavde napala nas je grupa od 10-15 fašista i pokušala doći do slabijih dijelova naše povorke, kaže Marko Milošević iz Radničke fronte

Zbog mise zadušnice za poglavnika NDH Antu Pavelića  u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u 19 sati došlo je do sukoba između prosvjednika protiv te mise i organizatora, odnosno simpatizera Ante Pavelića. 

– Na nekoliko stotina metara odavde napala nas je grupa od 10-15 fašista i pokušala doći do slabijih dijelova naše povorke. Izmijenjene su šake i udarci. Gađali su nas metalnim kantama za smeće. Nisu očekivali organiziraniji otpor. Nakon razmjene udaraca povukli su se glavom bez obzira – rekao je Marko Milošević iz Radničke fronte koja je jedna od organizatora prosvjeda, javlja N1

Video: Goran Jakuš/PIXSELL

– Elementi fašizma nisu nipošto nestali. Dapače, moglo bi se reći da je 2015. pokazala da su samo još jači. Dolaskom nove vlade u nekim stvarima možemo biti sigurni da će se ovaj trend samo nastaviti – dodao je Milošević. 

>> Saveznici su 1947. znali gdje se krije Ante Pavelić, ali ga nisu htjeli uhititi

Komentara 285

EN
enigma898
19:52 28.12.2015.

Baš me zanima di su zaposleni ti drugovi iz "radničke" fronte?? jesu svi sa filozofskog ili ima koji poljoprivrednik, vatrogasac, automehaničar i sl. Kaže ovaj nakon otpora pobjegli su glavom bez obzira hahahaha prvo su vas natamburali, pa lagano odšetali

ZG
ZGexil
19:42 28.12.2015.

imali su "fašisti" super sreću. kaj da su se na bojišnici našli još bombaš boško buha, mirko i slavko, ivo lola vlak kotača ? krvi do koljena, pa ovi bi osvojili Zagreb.

B2
bokida 2
19:50 28.12.2015.

To su čisti srpski provokatori pod okriljem antifašizma.O kojoj oni vlasti mogu pričati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije