Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.11.2014. u 12:45

U današnjoj rubrici "Politički komentar" nastupio je radijski urednik Ivica Zadro kojeg su voditelji Sanja Doležal i Robert Ferlin nastojali podržati – uzalud, jer politički komentatori nemaju što tražiti u emisiji koja opušta i informira

Nije lijepo od HRT-a da nas od zore do mraka na svojim programima zasipa političkim sadržajima. U zabavnoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska“ HRT to radi na najgori način – pušta nam političke komentare svojih novinara. Gledatelji koje politički sadržaji ne zanimaju, znaju da su im od političara dosadniji samo oni koji govore o njima. Na pojavu komentatora gase se televizori, ali urednici emisije "Dobro jutro, Hrvatska“ ne misle tako. 

Umjesto da zabavne emisije političke komentatore u rano vedro jutro izbjegavaju kao kugu, tvorci emisije "Dobro jutro, Hrvatska“ izmislili su za njih rubriku "Politički komentar“. U trosatnom programu koji može biti gledan samo zato što opušta i informira, nečijem dežurnom umu nije bilo dovoljno da svakog sata gledamo vijesti, nego te vijesti još moraju biti i komentirane. 

Danas je u cik zore, negdje oko pola devet, nastupio g. Ivica Zadro i opleo po jučerašnjoj vijesti koja se zove Vukovar. Ponovio je službenu verziju o pobjedi jedinstva, a voditelji Sanja Doležal i Robert Ferlinkao sva dobra djeca, svim svojim silama pokazivali su da se slažu s onim što je njima i nama rekao radijski urednik Zadro.

>> Reporteri HRT-a nisu uspjeli sliku jedne kolone pretvoriti u dvije

Komentara 12

DR
Drivoex
13:38 19.11.2014.

Komunistička djeca žive u četrdeset i petoj prespavali 60 godina. Hrvatska televizija ce opet biti Hrvatska

ZI
Zir
13:55 19.11.2014.

To se dragi moj novinaru zove peglanje crvenom krpom, a ja to placam, jer moram, ja nemam svoju tv, vec moram placati crvenu tv, i gledam kako mi se jos cere u lice, jer sam nemocan!!! ali nece jos dugo!!

Avatar abakus
abakus
23:31 19.11.2014.

Znao sam baciti pogled tu i tamo na tu emisiju, ali prestao sam onoga trena kad se u njoj pojavila Doležalka. Postala je negledljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije