Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetna sezona

Iz Osijeka letovi za London, a od sredine svibnja i za Munchen, Beč i Frankfurt

Zračna luka Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
30.03.2015.
u 11:41

Letjet će se od sredine svibnja i za Munchen, Beč i Frankfurt, a na tim će linijama prometovati novoosnovana zrakoplovna tvrtka Sea Air

Zrakoplov iz Osijeka leti danas za London. Svakog ponedjeljka i petka povratne linije na ovoj relaciji vozit će irska niskobudžetna kompanija Ryanair. Otvorena je, naime, ljetna sezona u Zračnoj luci Osijek, a trajat će do 25. listopada.

Usto, Trade Air vozit će svakog radnog dana povratne letove za Zagreb, a petkom nastavno i za Rijeku, Split i Dubrovnik. Nedjeljom je, nadalje, osiguran povratak iz Rijeke i Zagreba za Osijek.

- Nadalje, nacionalna kompanija Croatia Airlines četvrtkom će povratnim letovima spajati Dubrovnik s Osijekom, a petkom i Split  – navode iz ZLO-a.

Letjet će se od sredine svibnja i za Munchen, Beč i Frankfurt, a na tim će linijama prometovati novoosnovana zrakoplovna tvrtka Sea Air. Sve dodatne informacije može se dobiti na telefon 031 284 611 ili na mail adresu agencija@osijek-airport.hr.

>> Zračna luka Osijek uvodi uskoro letove za München, Frankfurt i Beč

Komentara 1

BU
Bubalamala
12:51 30.03.2015.

Za Njemačku bi bilo najbolje da se leti sa njemačkim Germanwings zbog povlaštenih karata za vlak,osim toga leti se na sporedne zračne luke tako da tiket za avion dođe 120 eura a za vlak i do 200 eura !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije