Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatska je u problemima'

Brkić Milanoviću: Prestanite se igrati s hrvatskim narodom i praviti se da vam je stalo!

Milijan Brkić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/7
04.07.2015.
u 15:21

"Ovaj beznačajni rast BDP-a, koji je na razini statističke pogreške, govori o tome da su potrebne korjenite promjene

"Hrvatski je narod u velikim problemima, i to je činjenica. Potrebna nam je korjenita promjena i cjelovit oporavak. HDZ je u potpunosti spreman za parlamentarne izbore, kad god se oni održavali. Od danas je za HDZ svaki dan dan izbora, rekao je HDZ-ov glavni tajnik Milijan Brkić.

"Aktualnoj Vladi i njihovom šefu Zoranu MIlanoviću poručujem: Prestanite se igrati s hrvatskim narodom i praviti se da vam je stalo do hrvatskog naroda. Manipulacije s datumom izbora mi iščitavamo kao njihov strah i nesigurnost. Usuđujem se reći da bi ovaj naziv Kukuriku koalicija mogli promijeniti u Koalicija do posljednjeg daha ili do posljednje plaće. Vodit ćemo afirmativnu i pobjedničku kampanju, a članovi stranke mobilizirani su na svim razinama. Nećemo odmarati jer je budućnost naše djece u pitanju", dodao je.

Potpredsjednik Damir Jelić dotaknuo se pak rasta BDP-a.

"Ovaj beznačajni rast BDP-a, koji je na razini statističke pogreške, govori o tome da su potrebne korjenite promjene. Milanovićeva Vlada se postavlja u raskolu koji glasi: Mi ili oni. Ta politika produbljivanja podjela je nešto što će uskoro nestati jer postojimo i mi i oni i možemo postojati samo kao jedno u tom jednom, hrvatskom jedinstvu, rekao je Jelić.

>>Varga: HDZ je stranka koja stvara dugove, mi rješavamo dugove

Ključne riječi

Komentara 373

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:30 04.07.2015.

Opet su počele lažne ankete, kao za vrijeme "nove pravednosti" kada je partijski kandidat trebao pobijediti u prvom krugu.

ZA
zazidje
15:38 04.07.2015.

Da li je i raseljavanje 100.000 mladih bilo u planu 21( i doseljavanje 10.000 balvanaša),, osobno mislim da je,,neće dugo Milanović "bojat" Hrvatski narod,,, ne dogodio i ponovio nam se komunizam više nikada, a muljanoviću je do Hrvatske stalo ko i Zoranu Pusić i Savi Štrbcu

Avatar dmitarX
dmitarX
15:36 04.07.2015.

Istina, nije im stalo. Stalo im je samo malo zafarbati ove crne dane, dok ne prođu izbori.. A onda - bankrot mama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije