Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naprijed, Hrvatska!

Josipović: Novi su izbori jedina primjerena opcija

Ivo Josipović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
27.05.2016.
u 21:56

"Vlada stalno pokazuje razjedinjenost o važnim pitanjima demokratskog funkcioniranja vlasti i ključnim pitanjima unutarnje i vanjske politike"

Bivši hrvatski predsjednik i predsjednik stranke "Naprijed, Hrvatska!" Ivo Josipović danas je ocijenio kako su novi izbori jedina primjerena opcija.

"U državi je kaos koji prijeti daljnjim urušavanjem demokratskih standarda i gospodarskog stanja. Današnje izjašnjavanje u Vladi o političkoj sudbini prvog potpredsjednika Tomislava Karamarka ponovo je pokazalo da vladajuća koalicija i Vlada, opterećene brojnim i vrlo ozbiljnim aferama, nemaju snage, ni pravog legitimiteta voditi zemlju", ocijenio je Josipović.  

Ustvrdio je kako vladajuća koalicija nema reformski potencijal i viziju Hrvatske utemeljenu na europskim demokratskim standardima i gospodarskoj platformi koja zemlju može izvesti iz krize.

"Kao i danas, Vlada stalno pokazuje razjedinjenost o važnim pitanjima demokratskog funkcioniranja vlasti i ključnim pitanjima unutarnje i vanjske politike. Zato, stranka Naprijed, Hrvatska! smatra da su novi izbori jedina primjerena opcija", poručio je Josipović.

>> Nacionalno vijeće Mosta odlučit će hoće li Most ostati u Vladi, ako Karamarko 'preživi' glasovanje u Saboru

>> Tomislav Karamarko: Ni Most ni Božo Petrov neće uspjeti srušiti ovu Vladu

Komentara 23

BU
Bulaba
22:36 27.05.2016.

Bravo, Ivo. Kad se sjetim koliko sam pisao protiv tebe, a ti tako pametan, lijep, stamen, analitičan, odlučan...jedva čekam nove izbore i one tvoje spotove s lupanjem kamenjem i štapićima u ritmu "Moj je otac bio partizan, ukro jedan stan, ukro drugi stan, ijuju, ijuju". Ili je to pjesma od Renea Bitorajca? Ah, koliko vas ima, tko bi vas još razlikovao?

Avatar juricamesko
juricamesko
22:14 27.05.2016.

u ovakvom VL i politički mrtvaci dobivaju medijski prostor.

Avatar oliver 7
oliver 7
22:07 27.05.2016.

Os se ti kandidovat ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije