Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN KUJUNDŽIĆ:

'Ivo Josipović je mali miš, krade svome narodu istinu'

Milan Kujundžić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
23.11.2014.
u 12:57

- Ivo Josipović je mali miš. Ako neće na sučeljavanja onda neka odustane - dosta je oktroirane demokracije - poručio je predsjednički kandidat Milan Kujundžić na današnjoj konferenciji za medije. Konferenciju je započeo bajkom o lavu koji je živio u mraku u džungli gdje se osjećao jak i drugima dijelio lekcije, a kad se počelo paliti svjetlo lav se pretvorio u miša i sakrio u mišju rupu.

- Ivo Josipović je miš nepoznat u demokraciji, krade svome narodu istinu, odnosno svjetlo - kazao je Kujundžić koji je stava da se Josipović ne želi s njim sučeliti pred kamerama jer se boji njegovih pitanja, odnosno pitanja hrvatskog naroda.

Kujundžićevu izjavu na svom je Twitter-profilu komentirala i saborska zastupnica Jadranka Kosor.

 

Povod za ovo prozivanje je, objasnio je Kujundžić, što je Josipović odustao od dijela sučeljavanja koje su dogovarali timovi predsjedničkih kandidata. Njegov glasnogovornik Ivan Hrastić kazao je da je predsjednik odbio jedno sučeljavanje na Novoj TV, jedno na HTV-u i jedno u organizaciji Večernjeg lista i Fakulteta političkih znanosti. Pozvao je medije da održe ta sučeljavanja bez Josipovića.

Kujundžić je prozvao i premijera Zorana Milanovića i ministra Sinišu Hajdaša Dončića.

- Dončić će prodat HAC?! Kao da mu je ćaćino, a nikad ništa nije stvorio. Zna li on uopće što je HAC? Vidim da jadniku premijeru štošta nije jasno, ali i on je ostao zatečen kad je čuo Dončića. Možda se mu se počeli pojavljivati osjećaji - kazao je Kujundžić.

Čudi se kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović što se uplela u priču s kastracijom pedofila.

- Pedofilija zaslužuje najstrože kazne, doživotni zatvor. Ali to ne određuju predsjednički kandidati, osobito ne u kampanji - kazao je Kujundžić.

Komentara 93

BB
boze.bili
13:16 23.11.2014.

bravo kujunđžiću nemoj odostat od traženja za sučeljavanje .pa da vidimo kako ćeš ga dobro oprat jedva čekam taj događaj .ako ne pristane znači strah ga istine.jer istina boli i te kako.

DU
Deleted user
13:16 23.11.2014.

narod mora svatit da nan se ovakav crveni predsjednik nesmi dogodit ni po razno

Avatar navijač
navijač
13:20 23.11.2014.

Josipoviću je najveći neprijatelj istina zato se neće suočiti s nikim lakše mu je lupati fraze po režimskim medijima i udbaškom HRT-u , ali istina uvjek nađe način da izađe na vidjelo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije