Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi media

Ivica Kirin ponovno na optuženičkoj klupi: Nisam kriv!

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
24.04.2014.
u 10:31

Prema USKOK-u, zbog Kirinovih je postupaka zlouporabe položaja i ovlasti državni proračun oštećen za oko 7,5 milijuna kuna

Na Županijskom sudu u Zagrebu danas je nastavljeno suđenje Ivici Kirinu zbog zlouporabe položaja i ovlasti za aferu Fimi-media. Iz formalnih razloga suđenje je počelo ispočetka, a bivši je ministar ponovio kako se ne osjeća krivim.

Kirina se tereti da je kao ministar unutarnjih poslova oštetio MUP surađujući s marketinškom agencijom Fimi-media jer je od 2006. do 2008. kao ministar, na zahtjev Mladena Barišića, tadašnjeg rizničara HDZ-a, naložio stručnim službama MUP-a da poslove promidžbe za Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa sklope s Fimi-medijom. USKOK tvrdi da je Kirin to učinio iako je znao da se tako prikupljaju sredstva za HDZ.

Prema USKOK-u, zbog Kirinovih je postupaka zlouporabe položaja i ovlasti državni proračun oštećen za oko 7,5 milijuna kuna.

>> 'Izašli su iz opanaka u cipele i sad nam pametuju!'

Komentara 9

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
11:40 24.04.2014.

Jok. Ja sam kriv.

RO
rottweil
13:47 24.04.2014.

pazi facu, blago teleći pogled,hahahaha, još bi se čovjek i prevario, kad ono iza te maske još jedna lopina

Avatar pf
pf
11:07 24.04.2014.

Jubitoo ! Bože sečuvaj. Ovom liku je IQ na razini sobne temperature. Sve što je pročitao je '' PALOMA '' što piše na roli papira dok sjedi na WC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije