Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Jurjević

Najavio kandidaturu za šefa HDZ-a: Moramo slistiti komuniste s lica zemlje!

Ivan Jurjević
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
27.02.2016.
u 14:15

Nemaš pravo braniti Tuđmana jer si ga napustio i 15 godina bio izvan igre - poručio je Jurjević sadašnjem predsjedniku stranke

Ivica Jurjević najavio je da kreće u borbu za mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice, javlja Dnevnik.hr. Iako HDZ još uvijek nema datum unutarstranačkih izbora osebujni Ivica Jurjević, koji tvrdi da člansku iskaznicu HDZ-a ima punih 27 godina, svoju je kandidaturu najavio na konferenciji za novinare u središtu Zagreba gdje je u fotoreporterima pozirao s hrvatskim barjakom.

- Karamarko nije lider. Mi moramo slistiti komuniste da ih ne bude na licu zemlje -  poručio je Jurjević, ne izbjegavši prokomentirati ni suradnju HDZ-a i MOST-a:

- To nigdje nije zabilježeno, da grupa od tisuću ljudi može biti izjednačena s HDZ-om. Čestitamo Boži, ali one može stavljati veto i sputavati HDZ. To treba srušiti jer HDZ mora imati relativnu većinu ili novi izbori' - smatra Jurjević koji je uvjeren u svoju pobjedu.

Kandidat za predsjednika stranke podsjeća da je Karamarko bio napustio HDZ i vratio se u stranku tek nakon nekoliko godina:

- Nemaš pravo braniti Tuđmana jer si ga napustio i 15 godina bio izvan igre - poručio je Karamarku.

>> Milijan Brkić ostaje i glavni tajnik HDZ-a

Ključne riječi

Komentara 95

TO
torcidaš
14:41 27.02.2016.

Ha ha ha Od kud tebe

TV
tv5378
14:58 27.02.2016.

SDP ima Polovinu,HDZ ima ovoga.

LA
Lavica7
14:45 27.02.2016.

Sinčić odbio 3000 kn za stan: Bila bi sramota uz ovu plaću Ivan Sinčić na Facebooku je napisao kako bi bila sramota kad bi na tu plaću tražio dodatak za plaćanje stana i režija. Od kolega traži da se odreknu ove povlastice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije