Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivić Pašalić:

'Molim sve da me ne uključuju u svoje unutarstranačke ili unutarvladine 'dvorske igre''

Ivić Pašalić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
06.05.2016.
u 18:17

Donosite nam rješenja, a ne probleme, poručio je Pašalić

Ivić Pašalić na Facebooku je danas zahvalio kolegama iz drvno-prerađivačke industrije što su mu dali mandat za vođenje njihova strukovnog udruženja pri HGK, ali je i pozvao da ga se ne uključuje u unutarstranačke ili unutarvladine „dvorske igre“.

– U mjesec dana proizvest ćemo cjelovitu strategiju s vrlo konkretnim prijedlozima, te je potom predstaviti donositeljima političkih odluka. Razgovarat ćemo s vladajućim, ali i s oporbenim strankama, kako bismo tu strategiju pretočili u zakonska rješenja koja će u Saboru biti prihvaćena konsenzusom. Kako je ovo moj fokus interesa, moja odgovornost prema kolegama koji su me birali, molim sve da me ne uključuju u svoje unutarstranačke ili unutarvladine „dvorske igre“. Mene i, uvjeravam vas, nikoga drugoga koji svoj kruh zarađuje u industriji jednostavno takve igre ne zanimaju. Ono što svi očekujemo i tražimo jest da radite svoj posao. Donosite nam rješenja, a ne probleme – objavio je, između ostalog, Pašalić.

 

>> Ivić Pašalić pobijedio na izboru za funkciju u HGK

>> HDZ: Premijer je pod velikim utjecajem Ivića Pašalića i Opus Dei

Ključne riječi

Komentara 19

MI
mirrro
21:09 06.05.2016.

Pašalić bi trebao vodizi HDZ jer su mu ga svakako oteli

IV
ivanlov
18:43 06.05.2016.

svi vi hejteri...živite i trunite u prošlosti i nemojte ni slučajno pokušati stvoriti nešto..lakše je kad druge možeš okriviti za svoj neuspijeh...cijeli život ne raditi ništa konkretno, riskantno, novo, kreativno,teško,lagano...samo komentirajte miševi...par ljudi je zeznulo vas 4 milje...nacijo ...nema više firmi gdje petorica rade posao jednoga...ajmo raditi marvo...ajmoooooo

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:53 06.05.2016.

On je meni najsimpaticniji lik od svih Hdzovaca, bivsih i sadasnjih. A i najposteniji. Nista nije ukrao sve je sam stvorio. Zato ga Hdzovci i ne vole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije