Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ozlijeđen

Ivano Balić doživio prometnu nesreću nedaleko Vrbovca

Ivano Balić
Foto: DPA/PIXSELL
27.12.2015.
u 15:35

Automobil kojim je upravljao, sponzorsko vozilo reprezentacije, skliznulo je, pričaju očevici, na desni bok u kanal.

Legenda svjetskog rukometa Ivano Balić doživio je prometnu nesreću nedaleko Vrbovca. Automobil kojim je upravljao, sponzorsko vozilo reprezentacije, skliznulo je, pričaju očevici, na desni bok u kanal. Nesreća se dogodila na "nezgodnom" raskrižju, za vrijeme guste magle

Ivano nije, kako doznajemo, ozlijeđen, a izašao je iz vozila i telefonirao uz cestu. Prolaznici su ga prevezli do obližnjeg kafića, gdje je pričekao pomoć.

>> Ivano Balić: Uvijek ću tvrditi da smo morali osvojiti više zlatnih medalja

Mještani pretpostavljaju da je vozio u Ivanić-Grad, gdje se hrvatska rukometna reprezentacije priprema za Europsko prvenstvo.
 

Ključne riječi

Komentara 13

SC
schwertransport
15:46 27.12.2015.

Drzi se Ivano trebamo te. Da sam ja kojim slucajem sletio sa ceste napisali bi da sam zbog neprilagođene brzine izletio a ne daje auto iskliznuo.....

SC
schwertransport
15:47 27.12.2015.

Hitno mijenjajte sponzore od kojih automobili iskliznu sa cests....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:47 27.12.2015.

cuvaj se Ivek...Ti si jedan od posljednjih na koje zaista mozemo biti samo ponosni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije