Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beach Polo turnir

Ivana Trump: Imam prekrasna sjećanja na ljeta u Hrvatskoj, veselim se dolasku u Rovinj

ivana trump
Foto: Promo foto
1/7
06.05.2016.
u 15:24

Na turnir koji će se od 13. do 15. svibnja održavati u Rovinju dolaze četiri međunarodne ekipe igrača, koji će na pedesetak argentinskih konja odmjeriti vještine u ovom kraljevskom sportu

Pripreme za jedinstveno sportsko-turističko i društveno događanje u nas, Beach Polo turnir koji će se od 13. do 15. svibnja održavati u Rovinju, privode se kraju. Najavljen je dolazak četiri međunarodne ekipe igrača, koji će na pedesetak argentinskih konja odmjeriti vještine u ovom kraljevskom sportu u areni površine sedam tisuća četvornih metara.

Rovinjski domaćini tijekom Beach Polo turnira očekuje velik broj ljubitelja ovog sporta, kao i svjetski poznatih osoba iz političkog, poslovnog i svijeta zabave. Veliko će zanimanje svakako izazvati i jedna od počasnih gošća turnira američka poduzetnica i modna dizajnerica Ivana Trump. Poznatoj Amerikanki češkog podrijetla to neće biti prvi posjet Hrvatskoj, još kao dijete dolazila je s roditeljima iz Češke na ljetovanje u našu zemlju.

– Znali smo putovati od Venecije pa sve do juga Dalmacije. U sjećanje mi se urezalo prekrasno, čisto more, odlična hrana i vrlo ljubazni ljudi. Iako sam prošla veliki dio hrvatske obale, nekoliko puta sam posjetila Istru, u Rovinju nikada nisam bila do sada i uistinu se veselim dolasku. Imam prekrasna sjećanja na ljeta provedena u Hrvatskoj, uvjerena sam da će me Rovinj oduševiti – poručuje Ivana Trump uoči dolaska u Rovinj.

Inače, na pripremama infrastrukture angažirano je 250 zaposlenika Adris grupe i partnerskih tvrtki, a kako bi igralište bilo u potpunosti usklađeno s pravilima beach pola, dovezeno je oko sedamsto prostornih metara pijeska. Uz pješčani teren veličine 70x40 metara izgrađena je i lounge zona, izložbeni prostor za sponzore, konjušnice itd. Program započinje već 12. svibnja zabavom dobrodošlice i završit će proglašenjem pobjednika u poslijepodnevnim satima 15. svibnja.

Ovo atraktivno natjecanje, uz Adris, podupiru svjetski brendovi poput Heinekena, Tagheuera, te Agrokora, koji su sponzori ekipa, a tu su i argentinski brend i ambasador pola u svijetu La Martin, engleski proizvođač luksuznih automobila Bentely, proizvođač nakita Tiffany, te ZepteR, proizvođač i distributer ekskluzivne i visokokvalitetne potrošne robe.

>>Ivana Trump: Muškarci mi sada trebaju za uživanje

Komentara 4

ZA
zagabria1
16:54 06.05.2016.

Uz ovakav njen izgled vjerojatno je bilo sasvim dovoljno domaćih galebova zainteresiranih da joj uljepšaju dane. Svaka čast momci, šteta što je to galebarstvo zamrlo.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
23:55 06.05.2016.

jel to ona kaj je Donalda Trumpa ucila skijat pa ju ovaj kresnuo i ona se zaljubila

ZO
zoom
07:53 07.05.2016.

ma koga briga stvar za bezvezni polo!?! niti to gledamo, niti nas zanima, niti uopće imamo para da bi platili bolesno skupe ulaznice od 1500-2000 EUR!!!! na žalost i rovinj je skinuo hlače i gaće pred krupnim kapitalom koji jee zagospodario gradom i radi što žele! rovinježe nitko ništa ne pita, krupni kapital vlada gradom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije