Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Maletić:

'O mogućnosti ponovne suradnje s Mostom razmišljat će se nakon izbora'

Ivana Maletić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
25.06.2016.
u 16:31

Upitana hoće li poduprijeti Plenkovića kazala je da još razmišlja, ali da ga svakako podržava u ovoj izbornoj utrci

HDZ-ova europarlamentarka Ivana Maletić rekla je danas da će se o mogućnosti ponovne suradnje s Mostom razmišljati nakon izbora i da se se ništa ne može unaprijed isključivati, ali i naglasila da se HDZ nada samostalnoj pobjedi.

"O tome će se razmišljati nakon izbora. Vidjet ćemo koje su koalicije i što mogu. Ništa ne možemo unaprijed isključivati. Mi se nadamo pobijediti samostalno", rekla je Maletić uoči svečane sjednice Sabora povodom obilježavanja četrvrt stoljeća državnosti, na upit postoji li mogućnost da HDZ nakon izbora ponovno ide u koaliciju s Mostom.

Upitana hoće li poduprijeti HDZ-ovog parlamentarca Andreja Plenkovića za predsjednika te stranke, kazala je da još razmišlja, ali da svakako podržava Plenkovića u ovoj izbornoj utrci jer je njegovo sudjelovanje izuzetno bitno za cijelu stranku.

Uvjerena je i da će u utrci za predsjednika HDZ-a biti više kandidata. "Sigurno će biti i imena i kandidata. HDZ je velika stranka, ima puno pametnih ljudi i vjerujem da će biti više kandidata," kazala je.

Nije željela komentirati izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da Plenković više spada u liberalnu struju SDP-a. "Ne bih ga komentirala i ne želim se na njega osvrtati. On je pokazao što zna i može u prethodnim godinama", dodala je.

U povodu referendumske odluke o izlasku Velike Britanije iz Europske unije, Maletić je ocijenila da ne postoji mogućnost da se to dogodi i Hrvatskoj.

"Mi smo nova država članica, pred nama je budućnost i to europska i moramo se pozicionirati kao jedna od jačih država članica jugoistočne Europe. EU pruža puno mogućnosti i prilika", kazala je. 

Komentara 19

Avatar navijač
navijač
20:19 25.06.2016.

Ja sam za Ivanu Maletić . Plenković mi izgleda nekako mekan.

BK
B Kosa
22:21 25.06.2016.

Ivana treba okupiti domoljubne stranke i potruditi se bez mosta, Most hoce zapovjedati svima, vidili smo staje Most Uradio. Razbili su domoljubnu koaliciju, sabor i vladu, ako opet nebudemo osvoili vecinu, onda su biraci krivi kao i dosada

DH
dalibor.hren
18:00 25.06.2016.

Znači da će Milanović na izborima glasati za Plenkovića budući je sam sa SDP om izgubio nekoliko posljednjih!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije