Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O KRIZI VLADE

Vrdoljak: U srijedu izvanredna sjednica Predsjedništva HNS-a

ivan vrdoljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
30.05.2016.
u 11:05

Ponovio je i kako će svi HNS-ovci u Saboru jednoglasno podržati opoziv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka

Izvanredno stanje u Vladi i Hrvatskom saboru bit će tema HNS-ove izvanredne sjednice Predsjedništva u srijedu, potvrdio je Hini čelnik te stranke Ivan Vrdoljak.

"Hoću sa svojim ljudima skupiti glave i vidjeti što su opcije i za što se trebamo pripremati. Normalno je da stranka koja ima devet mandata i četvrta je po brojnosti sazove Predsjedništvo u ovakvoj situaciji", objasnio je u ponedjeljak Vrdoljak.

Ponovio je i kako će svi HNS-ovci u Saboru jednoglasno podržati opoziv prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka.

"Svih devet zastupnika pojavit će se u sabornici i glasovati za opoziv, a u našem je klubu i Veljko Kajtazi koji će svoj stav uskladiti s našim Klubom i Klubom manjina", rekao je Vrdoljak uvjeren kako će i manjinski zastupnik Kajtazi glasovati za opoziv Karamarka.

Na pitanje očekuje li da iz redova Domoljubne koalicije vrbuju zastupnike, posebice manjince, Vrdoljak uzvraća: "Oni su svi u kaznenim djelima ako budu pregovarali. Željko Sabo je u završio zatvoru jer je vrbovao vijećnicu!"

Šef HNS-a komentirao je i jučerašnju izjavu u medijima drugog čovjeka te stranke, međimurskog župana i predsjednika Središnjeg odbora Matije Posavca kako bi u ovom trenutku izbori bili porazni za Hrvatsku rekavši kako je to izvan konteksta.

"On, naravno, kaže da bi to bilo štetno, ali to nije naša odgovornost", ističe Vrdoljak.

Komentara 34

DA
davnor
11:15 30.05.2016.

Jaka stranka na čelu sa kriminalcem ko će vas još što pitati.

KA
KaNiDora
11:13 30.05.2016.

A da malo pročačkamo 150 milijunčeka navodno rastavljene žene ???

ME
Merlin
11:30 30.05.2016.

majketi, meni je ovo super kad lift-strančica od par grla 'izvrsnih' kak ih je teta pusićka uvijek nazivala, važno najavljuje svoje sastanke...toga ima samo kod nas, ekipica koju podržava 1 i sitno posto ljudi (to je uglavnom familija i frendovi pusićke, vrdoljaka itd.) kao relevantan faktor državne politike. strava...i sramota zapraff.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije