Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak:

'Petrov ima takve beneficije da će pretrpjeti svašta da zadrži svoj položaj'

Ivan Vrdoljak
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
02.05.2016.
u 18:20

U zadnjih sto dana svjedoci smo politike sukoba, nesnalaženja, nesposobnosti, a s tim će doći i lošiji rezultati, kako to obično biva, s odmakom od šest do devet mjeseci, rekao je Vrdoljak

Predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Ivan Vrdoljak je u Križevcima rekao da će iza politike sukoba, nesnalaženja i nesposobnosti u prvih sto dana ove Vlade doći loši rezultati.

– U zadnjih sto dana svjedoci smo politike sukoba, nesnalaženja, nesposobnosti, a s tim će doći i lošiji rezultati, kako to obično biva, s odmakom od šest do devet mjeseci – rekao je Vrdoljak u Križevcima.

Pozvao je Vladu da "konačno počne raditi" i posluša savjete oko prerađivačke industrije, izvoza i investicija.

– Ako to nije smrtni grijeh, neka poslušaju savjete svojih prethodnika. Bit će uspješniji, a ovako to sigurno nisu – rekao je Vrdoljak na konferenciji za novinare gdje se, u sklopu obilaska županijskih organizacija HNS-a i pripremama za mjesne izbore 2017.,  osvrnuo i na aktualno stanje u Hrvatskoj.

Ocijenio je da će posljedice za građane biti veće što će dulje biti ova Vlada. Za potpredsjednika Vlade Božu Petrova rekao je da "ima takve beneficije da će pretrpjeti svašta da zadrži svoj položaj".

>>Ivan Vrdoljak: HNS kreće u pripreme za lokalne izbore

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar comparator
comparator
18:37 02.05.2016.

Petrov je za tebe nedostižna visina i jasna nam je tvoja zavist.

K2
kritičar_2
18:53 02.05.2016.

Šta si ti radio tri godine? Ubiro si proviziju za razdjelnike,za snimanje Jadrana.Zaposlio si u HEP-u stotinjak diletanata.

Avatar NeNormalan
NeNormalan
18:23 02.05.2016.

Rugala se sova sjenici da ima velike oči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije