Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK ŽIVOG ZIDA

Ivan Vilibor Sinčić na Potjeri. Kotiga: Kujundžić bi ovo znao

Sinčić
06.05.2015.
u 18:40

Sinčić je uspio prikupiti 24.500 tisuća kuna za zajedničku blagajnu, a natjecatelji su zajedno osvojili 73.500 kuna

Na HTV-u 1 je danas emitiran kviz Potjera u kojemu je sudjelovao Ivan Vilibor Sinčić, bivši predsjednički kandidat i čelnik Živog zida. Sinčić je bio uspješan, uspio je prikupiti 24.500 tisuća kuna za zajedničku blagajnu, a natjecatelji su zajedno osvojili 73.500 kuna.

– Prijavljivao sam se na kvizove više puta, nisu me nikad zvali, tako da mi je ovo prvi put – odgovorio je Sinčić na pitanje voditelja Tarika Filipovića je li kvizaš.

Lovac Dean Kotiga našalio se sa Sinčićem rekavši kako mu djeluje poznato.

– Mislim da vas je neka žena pobijedila – rekao je Kotiga, aludirajući na predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Kotiga se ponovno našalio nakon što Sinčić nije znao odgovoriti na pitanje o hitu iz sedamdesetih.

Kujundžić bi ovo znao – rekao je Kotiga.

Kako se Potjera snima unaprijed, da je Sinčić sudjelovao u kvizu postalo je poznato već ranije, to jest prije tjedan dana, kada je Kotiga objavio tu informaciju na Facebooku.

– Moram stati u njegovu obranu i reći da je bio iznenađujuće ugodan i pozitivan te da se uopće nije koristio kvizom za samopromociju, čak se od toga maksimalno suzdržavao i bio je apsolutno korektan, tako da nemojte kritizirati čovjeka prije nego što ste pogledali emisiju, stvarno nema smisla – napisao je tada Kotiga na Facebooku.

>> Tarik na rubu: Moram biti iskren, nije mi nimalo žao što ste ispali!

>> Natjecatelji oduševili Kotigu: Svaka čast, pokazali ste kako se igra ovaj kviz!

Komentara 30

NV
novo vriijeme
19:02 06.05.2015.

Svaka čast Sinčiću, koliko bi se političara usudilo na kviz znanja, do sada ni jedan. Najdalji domet našim političarima je Željka Ogresta i njena blebetaonica ponekad sumnjivo nesimpatičnih pobjednika.

MI
miso
21:05 06.05.2015.

Čestitke Sinčiću! Svaka čast na znanju i hrabrosti. Bravo.

AN
anticenzura
19:19 06.05.2015.

Mali Sincic je sto puta obrazovaniji i humaniji od Kitarovicke. Djeca su stalno u djiru okolo i bave se humanitarnim radom, uvijek ih mozes vidjeti sa slatkisima i darovima sirotinji, svima pomazu i daju moralnu podrsku. Da nam je vise ovakvih, sigurno ne bi zivejeli u izopacenom i lopovskom drustvu, gdje mafija hara drzavom, otima sve zivo vlastitome narodu i tjera sirotinju na ulicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije