Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić

"Kaže Božo Petrov da on nije imao pojma da je Karamarko takav. Ne laži Božo"

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.05.2016.
u 19:58

"Dobio si sve informacije, dobio si knjigu sa dokazima i dokumentima. Nije te bilo briga"

Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik i čelnik Živog zida, večeras je na Facebooku, komentirajući slučaj oko pokušaja opoziva prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka, napao potpredsjednika Vlade Božu Petrova, optužujući ga da laže te da je doveo na vlast ljude premrežene aferama.

- Kaže Božo Petrov da on nije imao pojma da je Karamarko takav. Nije znao. Kao što nekad cijela vlada nije znala kakav je Sanader. Ne laži Božo. Dobio si sve informacije, dobio si knjigu sa dokazima i dokumentima. Nije te bilo briga. Doveo si na vlast hrpu ljudi premreženih sa tisuću afera. Ali drži se ti toga da nisi znao. I nemoj zaboraviti to ovjeriti kod javnog bilježnika. Možda i ovaj put uspiješ koga zavarati. Jer "nisam znao" je najčešća isprika hrvatskih političara. Samo što nažalost svi sve znate - objavio je Sinčić, koji je u istom statusu preporučio knjigu "Karamarko - najmoćniji među najkorumpiranijima" novinara Domagoja Margetića.

 

>> Vlada dala potporu Karamarku, Mostovi ministri glasali za opoziv!

>> Predsjedništvo HDZ-a jednoglasno dalo potporu predsjedniku stranke. Karamarko: Ni Most ni Božo Petrov neće uspjeti srušiti ovu Vladu

Komentara 37

MD
mare_dalmacija
20:45 27.05.2016.

Mali ... idi probati studirati! Znam da ti ne ide, ali robaj! Budi 'muško'! Pokušaj s prodajom magle - uhljebniče!

Avatar diana majhen
diana majhen
20:30 27.05.2016.

što reći o nekome tko reklamira margetića, koji pljuje po hrvatskoj u beogradu i smatra da je oluja zločinački pothvat? sinčiću, ovo ti nije trebalo

MR
mrgud55555
20:53 27.05.2016.

ej, petrove, ode ti u ropotarnicu.. a tako se puno od tebe očekivalo. al si ušao u milanovićevu shemu, i umjesto da budeš vlast, i tako se ponašaš, ti i tvoji mostovci ste krenuli kao oporba, ali sa ministarskim mjestima. tvoj orepić nije smijenio niti jednog milanovićevog, tj. ostojićevog čovjeka, pa zato ni nemamo ni jednu završenu policijsku istragu. o niti jednoj prijavi protiv sdpovaca. zamisli, vrdoljakova žena dobila od hepa milijusnke poslove. ikom ništa. zokijev brat bio je više po ministarstvima, nego ministri. u ugovarao tko zna što sve ne. vrdoljak norvežanima bez ikakve odluke sabora dao jadran. vrdoljak ini (državnoj strateškoj firmi, jelte...) je uzeo plinski biznis i dao svojim frendovima. kolko je ina oštećena radi toga? ej, naša firma, velite.. i sad ste radi doslovno nevažnog, benignog, ugovora karamarkove cure, krneuli u smišljeno i sa milanovićem usklađeno rušenje karamarka. već mi par mejseci vrabac ne da mira, pa si mislim zašto je sdp-u karamarko tako opasan, da su već godinama upregnuli tolke medije u ovaj prljavi posao. ispada da karamarko, koji do pred koji mjesec, nikad nije bio na značajnijoj pozicicji, je najomraženija osoba u državi postao. što je on to točno loše napravio? sdp sad šuti. most se zaletio, i sad više nema nazad. u saboru nitko ne zna tko je čiji. mostovci, opraštate se sa stolcima u saboru. uskoro ćete imati samo snove o tim stolcima, restoranu... vi ste provincijalci. a narod ste prevarili bajkom o nekakvim nacionalnim interesima. pa što su mostovi ministri do sada napravili?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije