Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG DELOŽACIJE

Pernar pisao Plenkoviću i zaprijetio mu: 'Napravit ću neviđeni politički incident u Saboru'

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Facebook
1/4
16.03.2017.
u 18:54

Pernar je "nagovijestio" HDZ-u da će u slučaju provođenja sporne deložacije u Saboru "napraviti takav show i cirkus kakav još nisu vidjeli"

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas je poslao elektroničku poštu premijeru Andreju Plenkoviću te mu zaprijetio "neviđenim političkim incidentom u Saboru" ako dođe do tajne jedne deložacije Nevenke Licul iz Rijeke.

- Poštovani premijeru, gospođa Licul iz Rijeke me obavijestila da ju čeka tajna deložacija. Ukoliko do nje dođe, spreman sam napraviti do sad neviđeni politički incident u Saboru kako bi ukazao na taj problem - piše Pernar u poruci, koju je objavio na svom profilu na Facebooku.

Dodaje da nema ništa osobno protiv Plenkovića, ali da ne vidi drugog načina na koji bi mogao utjecati na riječki sud da ne izvrši tajnu deložaciju. Pernar je u poruci poslao i telefonski broj Nevenke Licul, zbog čega ga je napao jedan komentator.

Pernar je na Facebooku izrazio nadu da do političkog incidenta u Saboru neće morati doći. U drugoj objavi "nagovijestio" je HDZ-u da će u slučaju provođenja sporne deložacije u Saboru "napraviti takav show i cirkus kakav još nisu vidjeli".

>> Otkrivamo što studenti doista misle o Pernaru: Od dvorske lude do 'balkanske starlete'

>> Ivan Pernar vjenčao se s Avom Karabatić na prepunoj splitskoj rivi

Komentara 104

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
19:12 16.03.2017.

Nadam se da ga ovoga puta neće morati nositi kroz vrata, pokraj onolikih prozora.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:34 16.03.2017.

Ovakvo ponašanje se zbilja ne može dozvoliti u Hrvatskom Saboru. Takovo ponašanje mogu podupirati samo oni koji mrze sve Hrvatsko pa i Sabor. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar juricamesko
juricamesko
19:11 16.03.2017.

komedijas Petnar.cirkusant moze samo i stvoriti cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije