Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENA TAJNA

Pernar potvrdio da u Njemačkoj ima 11-godišnjeg sina

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
26.10.2016.
u 20:45

Ma to je filmska priča, rekao je Pernar na upit je li točno da je s njemačkom turisticom Friederike svojedobno dobio sina

Saborski zastupnik Ivan Pernar potvrdio je da ima sina u Njemačkoj, pišu 24 sata.

– Ma to je filmska priča – rekao je Pernar na upit je li točno da je s njemačkom turisticom Friederike svojedobno dobio sina. Ipak je potvrdio istinitost te informacije koja je zabilježena i u arhivama hrvatskog pravosuđa.

– O detaljima privatnog života ne bih htio govoriti – rekao je Pernar, koji je ipak redakciji 24 sata poslao fotografiju svoga sina (11) i njegove majke.

>> Pernar: Krim nije na silu zauzet. Plenković: Ne znam tko to može reći nakon agresije na Hrvatsku

>> Pernar ne bira riječi: Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu

Komentara 34

OK
okus
23:33 26.10.2016.

U svakom slucaju nije koristio drzavni helikopter ...

NA
Nadalinaaa
22:25 26.10.2016.

Kakva senzacionalna tajna! Čerupati privatni život nekog zastupnika i još se hvaliti doušničkim informacijama iz pravosuđa, to se zove novinarstvo! Imate li kakvog doušnika u DORH-u koji bi vam pročitao kakav kriminal Bajić i Cvitan drže pod ključem?

DU
Deleted user
21:42 26.10.2016.

svi normalni ljudi imaju djecu .Gdje je problem?pa nije pokrao državu da je to vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije