Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI

Pernar otkrio: Sin mi se rodio na godišnjicu Titove smrti

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.10.2016.
u 16:14

"Sin ne govori hrvatski, ja s njim govorim samo njemački"

Saborski zastupnik Ivan Pernar danas je u intervjuu za 24 sata otkrio više detalja o svom sinu, kojeg je dobio 2005. s Njemicom.

– Sin mi se rodio na godišnjicu Titove smrti. Sin ne govori hrvatski, ja s njim govorim samo njemački – rekao je Pernar. 

Pernar je, podsjetimo, već potvrdio da ima sina u Njemačkoj.

– Ma to je filmska priča – rekao je Pernar.

– O detaljima privatnog života ne bih htio govoriti – rekao je Pernar.

>> Pernar: Krim nije na silu zauzet. Plenković: Ne znam tko to može reći nakon agresije na Hrvatsku

>> Pernar ne bira riječi: Hanžeković je mason 33. stupnja koji je prodao dušu vragu

Komentara 42

ZD
zdepar
16:26 27.10.2016.

znači li to da ga je napravio na Dan ustanka

ZD
zdepar
16:32 27.10.2016.

O detaljima privatnog života ne bih htio govoriti – reče Pernar i nastavi klevetati privatne živote osoba koje nemaju jednaku kriminalnu prošlost kao on. Zakon evidentno nije za sve jednak, jer prema onome što je on javno priznao da jee učinio, trebao bi snositi bar nekakvu odgovornost,ili abolirajte sve kažnjenike, čiji je krimen jednak njegovom

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:57 27.10.2016.

Sin ti se nije rodio na "godišnjicu Titove smrti" jer jugoslavenski komunistički vođa nije umro na dan kad je obzanjeno javnosti. Umro je bitno ranije, ali su službe dale vremena, prvenstveno sebi, da pripreme i osiguraju ono što su smatrali potrebnim. Jednako tako komunistički vođa nije rođen na dan koji su nazivali Dan mladosti kad su na stadionima slavili njegov "rođendan". U komunizmu je većina toga lažno pa tako i ime vođe, datumi rođenja, smrti, vojne pobjede, zasluge itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije