Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima podršku

Ivan Klarin: Orsat Miljenić bio bi odličan kandidat za šefa SDP-a! Može parirati Plenkoviću

Orsat Miljenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
17.09.2016.
u 12:10

- Miljenić bi bio odličan kandidat. Novo je lice, umjeren u političkim stavovima, zastupa socijaldemokratske vrijednosti i definitivno ima liderskih sposobnosti, a dobro je percipiran i u javnosti. Ima sve što novi šef SDP-a mora imati- kaže Klarin.

- Ako se Orsat Miljenić odluči kandidirati za novog šefa SDP-a imati će moju potporu!

Poručio je to danas šef Šibensko-kninskog SDP-a Ivan Klarin koji se nada da će se bivši ministar pravosuđa ipak odlučiti na ulazak u unutarstranačku utakmicu.

Potpora Klarina zanimljiva je i iz razloga što je upravo on bio koordinator u 9. izbornoj jedinici na prošlim parlamentarnim izborima u kojoj je prvi na listi bio Ranko Ostojić koji je već istaknuo svoju kandidaturu za šefa stranke. 

- Miljenić bi bio odličan kandidat. Novo je lice, umjeren u političkim stavovima, zastupa socijaldemokratske vrijednosti i definitivno ima liderskih sposobnosti, a dobro je percipiran i u javnosti. Ima sve što novi šef SDP-a mora imati- kaže Klarin.

Osim toga, dodaje, osoba koje koja može parirati šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću koji trenutno uživa veliku podršku no to neće biti slučaj, drži, kada Vlada krene s radom i kada se i neki bolni i nepopularni potezi krenu raditi.

>>Bitka za novog šefa SDP-a: Orsat Miljenić na korak do odluke, bit će još kandidatura

Komentara 14

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
14:13 17.09.2016.

Orsat Miljenić, 2012-2015. ministar pravosuđa, u četiri godine mandata nije ni radio ni napravio ništa. Planirao je jedan jedini projekt, novu kompleks suda na Černomercu, ni to nije napravio. Četiri godine je koristio ministarske povlastice, primao ministarsku plaćicu, i četiri godine je gledao u prazno, i trošio hrvatski zrak. Čak nije uspio odraditi ni lex Perković koji je morao mijenjati dva puta, i na kraju su oni koji su od njega, kao ključne osobe u pravosudnom aparatu uz Mladena Bajića, očekivali da ih spasi, završili u Munchenu. I to bi trebalo biti lider SDP-a? Pa njega čak ni udba više ne podržava, i to ne zato što nije njihov, nego zato što je nesposobna lijenčina.

KL
Klarahrv
12:41 17.09.2016.

Meni je bolji Ostojić. Pored Ostojića HDZ nema brige.

HR
hromcan
12:31 17.09.2016.

Samo izaberite Orsata Miljenića i osudili ste se na oporbu i kakvih 15 zastupnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije