Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvjestotinjak izlagača

Istarska županija partner brodske stočarske izložbe

stočarski sajam slavonski brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
23.05.2015.
u 21:19

Ovogodišnji partner sajma je Istarska županija, koja se predstavila s autohtonim životinjama poput istarskog goveda, ovce, koze i magarca

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina danas je u Slavonskom Brodu otvorio tradicionalnu, 17. međužupanijsku stočarsku izložbu i sajam. Ove godine okupilo se dvjestotinjak izlagača iz svih slavonskih županija, koji su izložili svoja najkvalitetnija grla. - Moramo čuvati naše običaje, autohtone proizvode i tradiciju. Višegodišnje iskustvo u organiziranju doprinijelo je tomu da je sajam iz godine u godinu sve bolji i pruža sve veću podršku našim proizvođačima – rekao je Jakovina.

Ovogodišnji partner sajma  je Istarska županija, koja se predstavila s autohtonim životinjama poput istarskog goveda, ovce, koze i magarca. Cilj je bio suradnja i razmjena iskustava između uzgajivača iz Slavonije i Istre, koja bi trebala doprinijeti boljitku i jačanju hrvatske poljoprivrede i stočarstva. 

>> Spomen križ na mjestu puknuća nasipa, niz pitanja i dalje bez odgovora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije