Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redovi

Ispred poslovnice Ljubljanske banke došlo do gužve

Ljubljanska banka
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/18
30.11.2015.
u 14:25

Danas je posljednji dan u kojem štediše Ljubljanske banke moraju provjeriti imaju li valjane štedne knjižice, što je ključan preduvjet za isplatu štednje

Ispred poslovnice Ljubljanske banke u Savskoj ulici u Zagrebu tijekom prijepodneva bila je velika gužva.

Naime, danas je posljednji dan u kojem štediše Ljubljanske banke moraju provjeriti imaju li valjane štedne knjižice, što je ključan preduvjet za isplatu štednje, javlja HRT

Do gužve je došlo jer je velik broj štediša to htio učiniti.

>> Objavljen poziv štedišama Ljubljanske banke, prvi za isplatu hrvatski štediše

Komentara 13

Avatar Abcda
Abcda
14:48 30.11.2015.

Jadni fosili. Ocito , banka je odugovlacila da bi ih pola pomrlo ...

KA
KaNiDora
14:38 30.11.2015.

Odjednom su danas morali a bilo vremena...

BL
Blomberg
15:09 30.11.2015.

Eto tako se ponasaju ti nasi "dragi " susjedi ulagali smo u njihovu banku kasirali su provizije, i sad se prave ludi nedaju ljudima njihov novac. To moze samo ta skrta, sebicna slovenija, izmislila ona zakon da pljacka nas narod.Dok.Dok nase institucije sute kao tutleki, nikad sa njima nebi trbalo imati posla , jer to nije normalan narod ! Prisvajaju nas novac , nasu zemlju a i more. Dobit ce oni sve to vraceno samo kad dojdu ljudi koji znaju da im odgovore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije