Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Iskoristite specijalni popust samo za čitatelje Večernjeg lista!

škola
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
31.07.2015.
u 12:51

Jeste li već naručili udžbenike za svoje dijete? Ako niste, požurite i uz Večernji list i Narodne novine ostvarite ekskluzivan popust na sav školski pribor

Ne dopustite da posljednjih dana ljeta provedete čekajući u redovima u potrazi za školskim udžbenicima i priborom za svoje dijete. Učinite kao i poznati glumački bračni par Bojana Gregorić i Enes Vejzović, koji su za svog sina školarca već nabavili školsku opremu. U Narodnim su novinama odabrali kvalitetnu Herlitz torbu, anatomski oblikovanu i lakšu od kilograma, i to po super cijeni.

Uz nju su besplatno dobili i vrećicu za papuče Herlitz. Iz bogate ponude šolskog pribora odabrali su i bilježnice, pernicu, bojice, geometrijski pribor, pa je njihov mališan spreman za novu školsku godinu.

Sve što je potrebno vašem školarcu možete naručiti u knjižarama Narodnih novina, ali i iz udobnosti svog doma putem interneta u web shopu Narodnih novina. Postupak je jednostavan: odaberite listu udžbenika, dodajte školski pribor i pošaljite narudžbu. Platite odmah karticama ili virmanom, ili kod preuzimanja paketa na kućnoj adresi ili u odabranoj prodavaonici, i to načinom plaćanja koji vam najviše odgovara.

Također, kupnjom udžbenika i školskog pribora u Narodnim novinama čitatelji Večernjeg lista ostvaruju ekskluzivan popust od 12 posto na sav školski pribor.

Provjerite ponudu školskog pribora i posebne cijene:

Foto: Narodne novine

Također, kupnjom udžbenika u Narodnim novinama ostvarujete i pravo na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri „101 nagrada“ te možda osvojite putovanje po želji, laptope, printere, darovne bonove...

K tome, kupnjom udžbenika ili školskog pribora u vrijednosti od 100 kuna dobivate kupon koji možete iskoristiti u Vip prodajnim centrima: do 400 kuna popusta na atraktivne mobitele ili do 200 kuna popusta na tablete.

Više informacija na adresi web shopa Narodnih novina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?