Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
audiosnimka

ISIL objavio i audioporuku u kojoj tvrdi da je pogubio Tomislava Salopeka

ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
13.08.2015.
u 12:31

Egipatski ministar vanjskih poslova rekao je da "još nemaju službenu potvrdu te informacije"

U audiosnimci objavljenoj danas, džihadisti ISIL-a kažu kako su ubili Tomislava Salopeka, dan nakon što je objavljena fotografija smaknuća, piše Reuters koji također nije dobio potvrdu da je fotografija autentična.

Egipatski ministar vanjskih poslova rekao je da "još nemaju službenu potvrdu te informacije". U audiosnimci ISIL-ovci tvrde: "U Sinajskoj pokrajini vojnici kalifata ubili u hrvatskog taoca čija zemlja sudjeluje u ratu protiv Islamske države nakon što je istekao rok. Obje države, Hrvatska i Egipat, napustile su taoca".

Komentara 55

ML
Mlinaric
17:09 13.08.2015.

moramo da priznamo istinu zbog nas samih, nas covjek je bio i zrtva nas samih, nismo o egiptu govorili istinu, nismo podrzali pravedniju stranu, a to je rezultat toga da smo podrzali jednu vlast koja se drzi u vlasti pomocuu diktature i proljevanja krvi neduznih ljudi,prvenstveno studenata, pa i muslimanskih vjernika koji ruku na srce nisu ubijali i morali su "otici" samo sto su muslimani, za to je zapad i odbijao da ekonomski posluje snjima, a terali su medije da o njima podmecu vijesti lazne

BC
bura.curba
17:04 13.08.2015.

hrvatska je davala neadekuatne vijesti iz egipta, tojest bila je naklonjena propagandi, tako u egiptu ogromna vecina je protiv sisija,on drzi vlast ubijanjem i hapsenjem

AN
anticenzura
12:48 13.08.2015.

Dobro bi bilo da se postuje familija decka, i da mediji prestanu rastezati u detalje tu nesretnu pricu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije