Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivo Josipović

'Uh, da, silno raste, šest je puta razlika u podršci gospodinu Kujundžiću i meni'

Ivo Josipović
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
27.11.2014.
u 14:57

Dodao je da je po anketama sasvim blizu 50 posto pa postoje dobri izgledi i da izbori budu riješeni u prvom krugu

– Pa evo premijer je jučer potpisao moju kandidaturu, prema tome otvaramo taj proces. Ja sam uvjeren da ćemo za Hrvatsku postaviti novi temelj. Institucionalne promjene su zaista preduvjet bilo kakvih ozbiljnih gospodarskih reformi. Siguran sam da ćemo raspravom, najprije u preliminarnoj fazi pa onda i u Saboru, postići jedinstvo. Znam, sad smo u kampanji i naravno da moji oponenti kritiziraju koncept. To je jednostavno priroda kampanje. Ali kad završi cijela priča s izborima, gotovo sam uvjeren da će većina ili sve političke snage razumjeti u čemu je bit tih promjena –
komentirao je predsjednik Ivo Josipović u Knegincu kod Varaždina, prilikom otvorenja velike HEP-ove trafostanice, na pitanje ima li potporu premijera za ustavne reforme.

Dodao je da je po anketama sasvim blizu 50 posto pa postoje dobri izgledi i da izbori budu riješeni u prvom krugu. Za protukandidata Milana Kujundžića pak je dodao: "Uh, da, silno raste, šest je puta razlika u podršci gospodinu Kujundžiću i meni."

>> Josipović i Grabar Kitarović tope podršku, raste samo Kujundžić

Komentara 44

SO
sojko1
16:57 27.11.2014.

živim u Zagrebu gdje bi trebalo biti dr ivino najveće biračko tijelo i ne poznam nikoga tko će glasati za njega, sudeći po člancima na večernjem situacija je jako slična, u velikoj većini su vodeći komentari protiv dr ive, svi koji žive loše će glasati za promjene, a u Hrvatskoj više od 90 % ljudi živi loše. što si ti napravio da bi svaki drugi Hrvat glasao za tebe kojeg podupire ni manje ni više nego šešelj? nijedna institucija se ne želi očitovati otkuda 4,2 miliona glasača u Hrvatskoj i nitko o tome ne piše. a dr Ivo ima 46 % i ovako je samouvjeren? postoji cifra od oko 700 000 lažni glasova. bojim se da se sprema velika izborna prijevara.

CR
crocro
15:44 27.11.2014.

Bistrenje i stajanje na zemlju nastupa 29.12.1024. godine.

GU
General_U
15:13 27.11.2014.

najbolje da partija kaže koće bit predsjednik izbori nisu potrebni ko nas vodi nije ni loše kako nam je ali ovo je zadnje zlo koje ste učinili ovom napaćenom narodu nema opravdanja za ovo katasrofalno stanje u društvu niste zasylužilili novi mandat promjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije