Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nalaz poslan

Inspekcijski nadzor u udruzi 'Hrabro dijete' još nije završen

Jasminka Žužić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.11.2013.
u 15:25

- Nama će najvažniji biti policijski izvid te ispitivanje financijskog poslovanja od strane Ministarstva financija – kaže Mirela Šmital

Županijska državna odvjetnica Mirela Šmital kaže kako nalazi inspekcijskog nadzora o poslovanju udruge Hrabro dijete još nisu završeni.

- Inspekcijski nadzor Ureda državne uprave Brodsko-posavske županije poslao nam je nalaz, ali ne mogu reći kakvi su rezultati pošto su izvidi još u tijeku.

 - Nama će najvažniji biti policijski izvid te ispitivanje financijskog poslovanja od strane Ministarstva financija – kaže Mirela Šmital. Ona dodaje kako su se iz Ministarstva uprave očitovali da oni ne vrše taj nadzor.

>> 'Novac prikupljen za liječenje Nore pripada građanima'

>> Roditelji Nore Šitum predali dokumente DORH-u

>> 'Proklinjala mi je djecu i htjela novac na privatni račun'

Komentara 2

DO
doktorica
17:50 06.11.2013.

taj novac treba ići za liječenje malim bolesnicima...

VL
vlatkavugribeclaosin
11:40 17.11.2013.

Koliko se meni čini Norini roditelji traže spomenuti novac od udruge Hrabro Dij kako bi pokrenuli zakladu jer da bi se osnovala zaklada nužan je temeljni kapital ili neka nekretnina koja bi bila zalog za pokretanje zaklade . Roditelji niti imaju nekretninu koja bi bila temelj zaklade niti spomenuti potreban novac pa su se dosjetili novac zatražiti od udruge. Koliko mi je poznato iz svih članaka koje sam pročitala na ovu temu roditelji malene Nore su imali svoj privatni račun na koji se neovisno o udruzi Hrabro dijete prikupljao novac za Noru , e sada zašto mtaj novac ne koriste za zakladu a novac koji je bio prikupljan na humanitarni telefon udruge neka ostane za potrebe druge djece u udruzi koja trebaju ljećenje a .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije