Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održala govor

Ingrid Antičević u Europarlamentu: 'People must trust us! Thank you'

blanket06
Foto: Reuters
1/2
19.02.2013.
u 13:24

Jedna od dvanaestero hrvatskih promatrača u EP-u od početka svoga rada u Strasbourgu i Bruxellesu trudi se govoriti engleskim jezikom

– People must trust us! Thank you – zaključila je SDP-ova europromatračica Ingrid Antičević Marinović u svome govoru na engleskom jeziku u jučerašnjoj raspravi o Hrvatskoj na vanjskopolitičkom odboru Europskog parlamenta.

Jedna od dvanaestero hrvatskih promatrača u EP-u od početka svoga rada u Strasbourgu i Bruxellesu trudi se govoriti engleskim jezikom.

Kako to izgleda u praksi – pogledajte u videoisječku.

>>Govori li Ingrid engleski? 'Aj fel in lav vit red šrt ven aj voz a grl'

>>Po Bandiću eksplozije je izazvao PATOLOG?!

>>Pogledajte kojim su gafovima svjetske 'face' obilježile 2012.

Komentara 255

OB
-obrisani-
15:01 19.02.2013.

iako je njen izgovor užasan, meni osobno su još smješniji oni koji se trude pravilno izgovarati glasove koje nikako nemogu izgovoriti

KA
kajinx
15:22 19.02.2013.

'People must trust us! Stvarno! Da vam se vjeruje? Povjerenje se stekne, a ne naredi.

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
14:01 19.02.2013.

2804, teorija je jedno praksa je drugo. Simultani prijvodi su samo na sjednicama a ova nije u stanju voditi neformalne razgovore, kao ni svi ostali. Inače ova baš nije najbistrija pa joj ni službena upotreba hrvatskog neće pomoći. Uostalom tamoamo su samo da dižu ruke po nalogu a to im ego neće podnjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije