Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvjetni trg

Incident na skupu K. Grabar Kitarović: Bacili na pod ženu koja je vikala 'lopovi, lopovi'

kolinda
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
10.12.2014.
u 00:08

Pred kraj skupa, jedna žena je povicima: "Lopovi, lopovi" isprovocirala nekoliko okupljenih simpatizera Kolinde Grabar Kitarović

Tijekom predizbornog skupa HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović na zagrebačkom Cvjetnom trgu došlo je do incidenta.

Pred kraj skupa, jedna žena je povicima: "Lopovi, lopovi" isprovocirala nekoliko okupljenih simpatizera Kolinde Grabar Kitarović.

Oni su nasrnuli na nju te ju bacili na pod.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

>>'Stranci nisu ništa pametniji od nas, vjerujem u Hrvatsku'

Komentara 173

SO
sohnahoakasaa
01:24 10.12.2014.

Na žalost neće vam upaliti. Žena je bila vidno pijana i sama je pala. Ali mislim da su je instruirali oni isti koji su pretukli dr. Čavar. Javiti će se sigurno još neki koji su vidjeli ili snimili pametnim tel.

SA
santos008
05:02 10.12.2014.

Zasto ne pisete da je isto bilo i na Josipovicevom skupu,kad su napali Sincicevog aktivistu i pokusali mu oteti tansparent a samo je pisalo ''Paraziti'' a Ivini se prepoznali pa udri kisobranom.

L0
luena 01
01:34 10.12.2014.

@sohnahoakasaa.... A sta objasnjavas znas da oni nikad posteno nisu igrali,prljava kampanja je pocela podpomognuta medijima... Mozda joj je zasmetalo da je na cvjetnom trgu bilo vise ljudi ,nego danas kod ispracaja predsjednika Josipovicana trgu marsala ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije