Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

IDS podržao kandidaturu aktualnog predsjednika Ive Josipovića

Boris Miletić
Duško Marušić/PIXSELL
22.09.2014.
u 22:21

- Vjerujemo da će predsjednik Josipović, ukoliko bude izabran, nastaviti zalagati za decentralizaciju Hrvatske - kazao je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

Savjet IDS-a odlučio je da će ta regionalna stranka na predsjedničkim izborima podržati aktualnog predsjednika Hrvatske Ivu Josipovića, piše Regional Express.

Smatraju da se Josipović u svom mandatu zalagao za politike i reforme koje odgovaraju programu IDS-a, a posebno su pozitivno ocijenili njegovu potporu za Istru kao zasebnu regiju.

- Vjerujemo da će predsjednik Josipović, ukoliko bude izabran, nastaviti zalagati za decentralizaciju Hrvatske - kazao je predsjednik IDS-a Boris Miletić te dodao da očekuju da će Josipović nastaviti tražiti konsenzus oko "nužnih promjena i reformi".

>>Izbori će nam opet pokvariti Božić

>>I Josipoviću i Grabar-Kitarović odgovara nedjelja prije Božića

>>Đapić potvrdio: Razmišljam o kandidaturi za predsjednika

Komentara 20

ŠI
Šinjor
23:17 22.09.2014.

IDS-u je bolje razmišljati o kriminalu u svojim redovima, Jakovčiću i Uskoku

ĆA
ćaćaća
23:51 22.09.2014.

naravno da su podržali..cilj je nastavak "antifašizam" biznisa...

19
1995josip
22:58 22.09.2014.

Kolinda je iz Rijeke ,školovana , govori strane jezike , , mlađa žena , pametna , lijepa i vjerujem da Hrvati budu birali glavom a ne guzicom . Nebudu nama partizanska djeca birala predsjednicu , mi Hrvati budemo ovaj puta izabrali .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije