Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević:

'Iako me zovu izdajnikom, ne mislim ništa loše o braniteljima'

Bojan Glavašević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
27.01.2015.
u 16:21

Glavašević se nada da će prosvjednici s predstavnicima ministarstva sjesti za stol kako bi raspravili otvorena pitanja

– Bez obzira na to što me nazivaju izdajnikom, ja o gospodinu Glogoškom i ostalim braniteljima ne mislim ništa loše i mislim da će to u budućnosti biti samo jedna neugodna epizoda koje ćemo se nerado sjetiti. Mislim da to neće biti prepreka za suradnju u budućnosti – komentirao je u Rijeci 100. dan prosvjeda branitelja u Savskoj ispred Ministarstva branitelja pomoćnik ministra Bojan Glavašević, donosi rtl.

Kaže kako se nada da će prosvjednici s predstavnicima ministarstva sjesti za stol kako bi raspravili otvorena pitanja.

– Otvorena su im vrata za sastanak, bilo u Vladi, Saboru ili u uredu predsjednice. Vlada je pokazala dobru volju i svi preduvjeti za razgovore su tu, ali odluka o njima je na organizatorima prosvjeda – istaknuo je Glavašević.

>> Deur poručio premijeru: Imali ste priliku 1991. umjesto na boks otići u Vukovar

Komentara 112

Avatar mili99
mili99
16:29 27.01.2015.

Bojane,Bojane...Nemaš niti malo očevih gena. Zgadio si mi se izjavom o dijaspori, a ta ista dijaspora je branila Vukovar, zajedno s tvojim ocem.

Avatar mili99
mili99
16:28 27.01.2015.

Glavaševiću uskoro odlaziš, zajedno s drugovima, tako mi je drago da te više nećemo gledati, a posebno slušati tvoje gluposti.

DU
Deleted user
16:38 27.01.2015.

Koga, Bojane, zanima tvoje mišljenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije