Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OPTUŽBE

I dekan Garača demantirao da je Grčić bio na četničkim barikadama

Branko Grčić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
20.04.2015.
u 22:25

Garača je u priopćenju rekao da optužba nije samo napad na Grčića, već i na sam fakultet

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić jučer je na Facebooku demantirao medijske navode da je za vrijeme Domovinskog rata bio na četničkim barikadama. Danas je to demantirao i dekan Ekonomskog fakulteta u Splitu Željko Garača koji je potvrdio da je Grčić od 1987. do 2012. godine prema zapisniku redovito nazočio sjednicama Znanstveno-nastavnog vijeća te da je iz platnih lista razvidno da je cijelo vrijeme primao plaću.

Garača je u priopćenju rekao da optužba da je Grčić tijekom Domovinskog rata napustio Ekonomski fakultet i otišao na barikade nije samo napad na Grčića, već i na sam fakultet.

Garača je osim dokumenata svoju tvrdnju potkrijepio i izjavama čelnih ljudi fakulteta iz tog vremena, kao što su tadašnji ravnatelj Ante Rozga te tadašnji dekan Ivo Šimunović, koji, navodi se u priopćenju, "s gnjušanjem odbacuje navedene optužbe".

 

Sveučilište u SplituEKONOMSKI FAKULTETSplit, 20. travnja 2015. goddinePRIOPĆENJEpovodom napisa o prof. dr. sc. Branku Grčiću

Posted by Branko Grčić on 20. travanj 2015

 

>> Grčić i Lalovac predstavili mjere ušteda: Evo koliko će se uštedjeti novim rezovima!

Komentara 19

GU
gustirna
23:14 20.04.2015.

I sad bi mi trebali vjerovati sto tamo prica jedan dekan jugokomunistickog fakulteta....pa valjda znademo kako su se zaposljavali i zaposljavaju jugokomunisticki kadrovi...

ZA
zaokica
23:45 20.04.2015.

A sta drugo ocekivati od sdp iz splita orijunasa

Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
05:16 21.04.2015.

Ha ha ha sve do 1990 srbi I jugoslaveni su upravljali splitskim fakultetom. sad nam je jasno da je dovojvoda Grcic primo redovno placu. Preko tjedna na fakultetu a za vikend, na cetnicke barikade. Vrlo ce bit interesantno kako ce Milance I leko rjesit ovo komplicirano stanje u Vladi Gecic proganjo hrvate, a Jakovina srbe. inali jos neka vruca afera u cudnotvornoj koaliciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije