Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
weekend media festival

Styria u pobjedničkom timu Podravkina kulinarskog izazova

Kulinarski šou što su nam skuhali mediji
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
19.09.2014.
u 22:22

Podravkini promotori kulinarstva oduševili su sve posjetitelje podijelivši im više od šesto porcija jela pripremljenog prema istoimenom receptu

Kulinarski izazov pod nazivom "Što su nam skuhali mediji?" održao se u Rovinju na Weekend media festivalu u organizaciji Podravke. U tri različite kategorije – Tisak, Elektronski i Digitalni – natjecatelji su imali priliku pokazati svoje kulinarske sposobnosti pripremajući "Tjesteninu s tunom u umaku od rajčice“

Nagradu je odnio Digitalni tim u sastavu Zdenka Cvetnić (Styria), Iva Obrovac (Agencija 404), Ljubica Rebić (Europa Digital). Ovom zanimljivom kulinarskom izazovu nisu mogle odoljeti ni članice poznate ženske grupe The Frajle, a Podravkini promotori kulinarstva oduševili su sve posjetitelje podijelivši im više od šesto porcija jela pripremljenog prema istoimenom receptu.  

Brojni predstavnici medija iz cijele regije, kojih je na Weekend Media Festivalu svake godine sve više, imali su priliku provjeriti kako se njihovi kolege snalaze za kulinarskim pultom. Naime, upravo za njih poseban kulinarski izazov osmislili su Podravkini promotori kulinarstva kako bi provjerili ne samo koliko su dobri u pripremi zadanog jela već i u prezentaciji koja je bila jedan od važnijih segmenata pri ocjenjivanju.

>> Širenje u regiji kao odskočna daska za svijet

>> Novinarstvo odumire, ali zato ima sve više PR-ovaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije