Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinitelj nepoznat

I u Vinkovcima zapaljena zastava Republike Hrvatske

Hrvatska zastava
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavić/PIXSELL
12.08.2015.
u 09:29

Zastava je zapaljena na travnatoj površini pored dječjeg igrališta na Trgu Josipa Runjanina

Nepoznati počinitelj je u Vinkovcima, u noći sa 10. na 11. kolovoza, zapalio zastavu Republike Hrvatske.

Zastava je zapaljena na travnatoj površini pored dječjeg igrališta na Trgu Josipa Runjanina.

Iz policije samo kratko navode kako se provode kriminalistička istraživanja s ciljem pronalaska počinitelja i svih okolnosti vezanih za događaj. Ovo je u samo nekoliko dana, nakon Vukovara i Pačetina, treći slučaj paljenja hrvatske državne zastave. 

U zadnjih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko slučajeva gdje je zapaljena zastava RH, ali je ovo prvi put da se takvo što dogodilo u Vinkovcima. 

>> Vukovarski HDZ osudio paljenje hrvatske zastave u Vukovaru 

>> Srbin (22) zapalio hrvatsku zastavu u Markušici

Komentara 61

ML
Mlad75
09:46 12.08.2015.

Samo nek nam i dalje slobodno Terzicka, Pusić i ostali šire transparente po trgu i hrabre četnike koji su u Hrvatskoj zaštićeni unatoč zločina koje su počinili....to se dešava jer ne znamo štititi nacionalne interese i onima koji rade protiv Hrvatske dajemo medijski prostor i novac za širenje četničke ideologije i lazi...

BO
bode
09:38 12.08.2015.

Ajmo Smesicu i Yusipovic! Javi seeee

DU
Deleted user
09:41 12.08.2015.

šta je tu čudno . Hrvatska je postala lopta za napucavanje domaćih agenata Memoranduma Sanu II i ostataka četničkog pokreta koje je i SOA nedavno detektirala u svom izvješću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije