Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izgred kontroverznog tajkuna

I. Hudoletnjak radnicu hotela primio za prsa, a ona se onesvijestila!

hudoletnjak
Foto: VL
1/2
01.02.2010.
u 16:51

Ivan Hudoletnjak telefonom nam je samo bahato rekao: "Ma dajte, molim vas, žena je bolesna, teški šećeraš" i poklopio slušalicu.

Kontroverzni tajkun, vlasnik hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama Ivan Hudoletnjak (76) zaslužio je policijsku prijavu jer se u svojom uredu drsko obračuno s hotelskom domaćicom, 58-godišnjom Stanicom Bočinom.

– Ružno, stvarno je ružno ono što mi se dogodilo. Nakon što sam 8. rujna zbog teške šećerne bolesti odbila ići s kolegicama k gazdi Hudoletnjaku čistiti njegov privatni dvorac, rekavši mu da pokuša shvatiti da sam teško bolesna, pala sam u njegovu nemilost.

Tjedan dana poslije otkazao mi je ugovor o radu i s mjesta hotelske domaćice premjestio me na radno mjesto pralje u vešeraju. Iako sam, vrativši se s bolovanja, počela raditi kao pralja, u zakonkom roku od 15 dana uputila sam prigovor jer mi je i plaću smanjio za oko tisuću kuna, sa 3500 neto na 2500 kuna. No, tu nije bio kraj. Za prosinac mi je, kao i svim zaposlenicima, za plaću obračunao samo 108 sati. Govorio nam je da nema posla i da ne trebamo dolaziti.

U petak ujutro došla sam da se dogovorim s gazdom da napokon pokušam regulirati svoj radni status. Ponudio mi je 18.000 kuna otpremnine i rekao neka prihvatim sporazumni raskid ugovora. Nisam pristala, rekla sam kako se moram prvo posavjetovati s pravnicom. U tom mi je trenutku drsko rekao: "Gospođo, izađite van ili ću vas ja izbaciti." Rekla sam mu samo da bih htjela vidjeti kako će me izbaciti i sjela na stolac. No, u tom je trenutku ljutito skočio, primio me snažno za prsa pa sam se onesvijestila. Nije htio pozvati ni Hitnu pomoć, već su s recepcije zvali da muž dođe po mene. Od svega imam strašne bolove u vratu, boli me glava i nekoliko sam puta povraćala – kaže Stanica Bočina.

Ivan Hudoletnjak telefonom nam je samo bahato rekao: "Ma dajte, molim vas, žena je bolesna, teški šećeraš" i poklopio slušalicu.

Komentara 29

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
17:09 01.02.2010.

Cijela priča pomalo smrdi.

MB
mali_bekrija
17:26 01.02.2010.

Ne bi htio biti bezobrazan ili ulaziti u diskusije što je prethodilo ovome, ali ova priča je pomalo smiješna... \"Hudoletnjak radnicu hotela primio za prsa, a ona se onesvijestila!\" ... \"Od svega imam strašne bolove u vratu, boli me glava i nekoliko sam puta povraćala\".

BT
bili-tartuf
17:49 01.02.2010.

...za pravednu...., a i ti si neki \"hlebinac\",..neki od piskarala napisé nesto u novine (bez provjere)...i svi vi odmah vjesáte ljude ??...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije