Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

I Ante Đapić želi biti gradonačelnik Osijeka

Anto Đapić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
19.02.2017.
u 13:33

Objavljujući svoju kandidaturu Đapić je rekao kako grad poput Osijeka ne može voditi osoba koja nema iskustva

Osijek je dobio još jednoga kandidata za gradonačelnika pred predstojeće lokalne izbore. To je bivši gradonačelnik i predsjednik Gradskoga vijeća Ante Đapić, inače predsjednik Demokratskog saveza nacionalne obnove – Desno.

Objavljujući svoju kandidaturu Đapić je rekao kako grad poput Osijeka ne može voditi osoba koja nema iskustva, znanja i referenciji te da gradonačelnik Osijeka mora biti osoba koja ima političkog iskustva kako bi grad u hrvatskim okvirima postavila na mjesto koje je on zaslužuje. Prema njegovim riječima Osijek nema vremena za eksperimente i lutanja.

- Osijek treba odlučnu i čvrstu političku ruku osobe koja u sebi mora imati snažnu dozu političkog menadžmenta i biti dobar komunikator.  Takav gradonačelnik bi pokrenuo razvoj Osijeka na temelju njegovih potencijala. Smatram da sam kao gradonačelnik pokazao kako se to radi i bio iznimno uspješan te sam iza sebe ostavio projekte kojima se Osijek može ponositi, rekao je Đapić.

Najavio je, ako bude izabran za gradonačelnika najvećeg grada u Slavoniji proširenje tramvajske mreže u gradu, poticanje za izvrsnost svih odličnih maturanata, besplatni javni prijevoz za umirovljenike i povratak porodiljnih naknada u iznosu od 4.000 kuna po djetetu. Želi Osijek pretvoriti u velesajamski grad te omogućiti snažan razvoj do sada neispunjenih turističkih i obrtničkih potencijala.

Uz Đapića za sada poznati kandidati za gradonačelnika Osijeka su aktualni gradonačelnik Ivan Vrkić te spisateljica Ivana Šojat.

 

Komentara 5

BE
berava
17:13 19.02.2017.

Debeli ti si svoje odsvirao.

Avatar salaso
salaso
17:28 19.02.2017.

Po količini truda, za lokalne dužnosnike, "ocvalog političkog lišća" se vidi kakva je močvara naša politika...

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:02 19.02.2017.

Nije vrkić netko i nešto ali uz ovu "konkurenciju" ne može izgubiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije