Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBJEG

HSU-ovac Varda prelazi u Bandićev klub?

Milan Bandić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
28.09.2016.
u 22:10

– Izvor vam nije pouzdan – kazao nam je, ali nije želio ni potvrditi ni dematirati tu informaciju

Član Predsjedništva HSU-a Kažimir Varda, koji je uz predsjednika stranke Silvana Hrelju jedini osvojio mandat na izborima, prema našim izvorima, prelazi u saborski Klub zastupnika Milana Bandića. Bandićeva lista, podsjetimo, na izborima je osvojila dva mandata (jedan iz redova Reformista, jedan nezavisni), a Bandić je medijima najavio da će njegov klub imati pet zastupnika.

Još nije potpuno jasno tko bi bila ta tri dodatna zastupnika, ali se špekulira da će dva biti manjinska – Vladimir Bilek i Ermina Lekaj-Prljaskaj – koji su i u proteklom sazivu bili dio njegova kluba, a trenutačno tvrde da još nisu odlučili što će u novom sazivu.

Da Varda prelazi u Bandićev klub dobili smo neslužbenu potvrdu iz izvora bliskih HSU-u, a sam Varda nam je na pitanje je li ta informacija točna odgovorio protupitanjem – tko vam je to rekao?

– Izvor vam nije pouzdan – kazao nam je, ali nije želio ni potvrditi ni dematirati tu informaciju. Varda je inače bio član HDZ-a i Hrvatskog bloka.  

>> SDP-ov zastupnik podnosi kaznenu prijavu protiv Bandića zbog gradnje crkve na Savici

Komentara 9

CA
carlo20
22:21 28.09.2016.

HSU je u Zagrebu u koaliciji s Bandićem, HSU se bez veze vezao za sdp i totalno su izgubili identitet. SDP im uzeo 90% birača što pokazuju i anketarska istraživanja. 70% birača sdp-a je starije od 60 godina.

RP
rpzagreb
22:17 28.09.2016.

Možda će dobiti i svoju fontanu.

DU
Deleted user
22:19 28.09.2016.

Sve ce te neutazive apetite opskurnih uhljeba u konacnici podmiriti gradjani Zagreba... totalna steta, balkanska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije