Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA

HSP AS za ministra branitelja želi Milijana Brkića

Milijan Brkić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
07.03.2016.
u 14:48

"Razloga za ovakvu odluku je više, ali naša vodilja pri isticanju njega kao kandidata jeste njegov ratni put"

- Loše gospodarenje financijskim sredstvima koja su bila predviđena za brigu i skrb o braniteljima i njihovim obiteljima praksa su bivših ministara branitelja, Jadranke Kosor i Predraga Matića. Sve navedeno razlog je što je HSP AS na razini svojih najviših stranačkih tijela te u ime Kluba zastupnika u Hrvatskom saboru i stranačkog Odbora za branitelje dao punu, jasnu, glasnu i nedvosmislenu potporu Milijanu Brkiću za ministra branitelja.

Razloga za ovakvu odluku je više, ali naša vodilja pri isticanju njega kao kandidata jeste njegov ratni put, poznavanje problematike branitelja kao i njegove radne i operativne sposobnosti koje su jamac kako će uspješno raditi u interesu svih branitelja, a ne u interesu povlaštenih skupina, stoji u priopćenju za javnost kojega potpisuju glavni tajnik stranke Pero Ćorić i general Zvonko Peternel iz stranačkog Odbora za branitelje.

>> Vukovarski branitelji za ministra predložili Branka Borkovića

>> Slučaj Brkić pokazao da premijer još ne razumije finese politike

Komentara 15

RE
rem
15:02 07.03.2016.

Podrška Milijanu Brkiću👍! Nitko ga nije pitao za diplomu kad je trebalo ići na ratište!

Avatar Mamlazac
Mamlazac
16:11 07.03.2016.

Brkic je heroj , Borkovic je josipovicevac i gladan politike, gladan polozaja . Cepin je paragina hspenjara koji su s Pusicima i Strbcem Hrvatsku tuzakali Haagu

DO
doktorica
17:16 07.03.2016.

za ministra bi trebalo provesti stručnu provjeru i psihološko testiranje kao i za svaki iole važniji posao,jedino je problem da nemaju takove koji bi tu zadovoljili pa se zato to ne provodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije