Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽENJE PRAVAŠKE OPCIJE

HSP AS Vukovarsko-srijemske županije podržava odluku Predsjedništva stranke o raskidanju suradnje s HDZ-om

HSP AS
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
27.07.2016.
u 14:22

Pozvali su isve pravaše i domoljube da im se pridruže u zaustavljanju povratka Zorana Milanovića na vlast i nastavka demografske, demokratske, gospodarske i moralne devastacije Hrvatske

HSP AS Vukovarsko-srijemske županije u potpunosti podržava odluku Predsjedništva stranke o raskidanju suradnje s HDZ-om na razini RH, svih županija, općina i grada Zagreba. Kako stoji u priopćenju Županijskog vijeća HSP AS, kojega potpisuje predsjednik Antun Toni Žagar koji je i dopredsjednik stranke, ovakva odluka će dovesti do daljeg snaženja pravaške opcije na hrvatskom istoku.

Navodi i da su svi stranački dužnosnici na razini gradova i općina također podržali ovu odluku, a ukoliko netko odluči djelovati suprotno odlukama najviših stranačkih tijela, bez obzira na razloge, isti se više neće smatrati dijelom HSP AS.

- Domoljubna koalicija u dosadašnjem sastavu svoje ishodište imala je upravo na uspješnoj suradnji domoljubnih stranaka na području Vukovarsko-srijemske županije. Kao dobar primjer ta suradnja je 2012. preslikana na nacionalnu razinu što je dovelo do 5 pobjeda na izborima na kojima je Domoljubna koalicija zajednički nastupila.

I na županijskoj razini, dosadašnja suradnja s donedavnim predsjednikom ŽO HDZ-a i županom Božom Galićem bila je korektna i konstruktivna gdje smo zajednički, u izuzetno teškom gospodarskom i političkom okruženju, proteklih godina nastojali poboljšati životni standard stanovnicima naše županije, stoji u priopćenju HSP AS.

Pozvali su i sve pravaše i domoljube s područja Vukovarsko-srijemske županije, koji zbog raznih razloga nisu politički aktivni, ali i druge stranke pravaško-domoljubno-demokršćanske orijentacije da im se pridruže u, kako stoji, zaustavljanju povratka Zorana Milanovića na vlast i nastavka demografske, demokratske, gospodarske i moralne devastacije Hrvatske.

>> Kroz zajedništvo do povjerenja hrvatskih glasača koji vjeruju u jake i čvrste desne pravaške i demokršćanske političke opcije

Komentara 3

Avatar imotska115
imotska115
14:45 27.07.2016.

Sve stranke bi trebale ici samostalno na izbore, pa onda ako dobe neki mandat za sabor onda mogu suradivat sa bilo kojim strankom., tako se radi u pravoj demokraciji a ne kupovat birace i mandate kao sto to radi sada Milanovic. Kad i ako dode na vlast sve te male stranke ce dobit nogom u straznicu od Milanovica ili ce morat biti poslusni kao moj mali pesek.

KE
kenedy
14:54 27.07.2016.

ne sekirajte se...nitko nece zaustaviti gospodarski i demografski procvat slavonije,u kojoj trenutno vlada blagostanje...a ZNA SE tko nam je to omogucio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije