Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS pisao Milanoviću

Hoćete li ime SDP-a promijeniti u Partizanska stranka?

Zoran Milanović autocesta
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
28.04.2015.
u 19:58

- Umjesto da stave Hrvatsku na prvo mjesto i zajedničkim snagama traže rješenja za dugoročne razvojne planove, oni svako malo rade godišnje rebalanse i vraćaju se na priču o ustašama i partizanima - navodi se u otvorenom pismu.

Hoćete li napokon ime SDP-a promijeniti u PS (Partizanska stranka), da znamo s kim imamo posla? Navodi se to u otvorenom pismu HSP-a dr. Ante Starčević upućenom premijeru Zorana Milanoviću nakon njegova nedavnog govora u Jasenovcu. U ovoj stranci pitaju se do kada će hrvatski narod dopuštati toliko veličanje partizana koji su godinama činili ili dopuštali pogibelj nad hrvatskim narodom. Riječ je, kažu, o običnom skrivanju gospodarskih pokazatelja upornim veličanjem partizana i blaćenjem časnih Hrvata koji su svoje živote također dali za domovinu, pa i za vrijeme Drugog svjetskog rata.

- Vi i danas sudite svima nama kojima su se djedovi i pradjedovi časno i pošteno borili za svoju domovinu. Slažem se da zla koja su se događala treba osuditi, ali zašto uporno osuđujete samo jednu stranu – pitaju starčevićanci.

U ovoj stranci drže kako demografska statistika govori kako je na djelu rastjerivanje hrvatske mladosti iz domovine. Nastavi li se tako, na kraju će, kažu, u njoj ostati samo oni čijim je roditeljima diktator Tito nakon Drugog svjetskog rata osigurao stanove i lagodan život. Sve su to, navode, dobili oni koji su petokraku čvrsto držali na svojoj glavi. A oni kojima je šahovnica bila svetinja, i tada i danas rastjerivani su diljem svijeta.

- Pozivamo premijera i neke od članova njegove vlade da nas prestanu vrijeđati. Umjesto da stave Hrvatsku na prvo mjesto i zajedničkim snagama traže rješenja za dugoročne razvojne planove, oni svako malo rade godišnje rebalanse i vraćaju se na priču o ustašama i partizanima - navodi se u otvorenom pismu koje potpisuje međunarodni tajnik HSP-a AS Đuro Božanović.

>> Kćeri svjedoka na suđenju Perkoviću pisale premijeru

>> Sisački župan Milanoviću: Nije vam prioritet očuvanje radnih mjesta

Komentara 59

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:05 28.04.2015.

Izgleda da je Milanovicev PR iz Sj. Koreje .

HR
hromcan
21:05 28.04.2015.

Partizani, SDP sve je to isto komunisti su komunisti.. samo ovi su jakoooo protiv Hrvatske

BA
bakulušić
20:37 28.04.2015.

Čovjek se vraća korjenima i pokazuje da dobro poznaje povijest. Kao i Pupovac, Mesić, Josipović, Pusići, Documenta, Occupy Croatia, Markovina, Klasić, Jakovina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije