Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvatski vojnik lakše ranjen u Afganistanu

afganistan, hrvatski vojnici
Boris Ščitar
01.01.2010.
u 09:32

Nesreća se dogodila nedaleko kampa SHAHEEN u blizini grada Mazar-e–Sharif oko 15,45 sati po lokalnom vremenu. Radi se o lakšoj ozlijedi koja neće ostaviti trajne posljedice.

Ivica Husar, hrvatski vojnik u Afganistanu ranjen je u srijedu prilikom pripreme za zadaću - bojnog gađanja podvjesnim bacačima granata 40 mm, priopćio je MORH.

Nesreća se dogodila nedaleko kampa SHAHEEN u blizini grada Mazar-e–Sharif oko 15,45 sati po lokalnom vremenu.

Husar je pogođen u lijevu butinu, a pomoć mu je pružena na licu mjesta. Prebačen je u američku ambulantu kampa Mike Spann, a nakon toga u bolnicu ANA-e u kampu SHAHEEN. Radi se o lakšoj ozlijedi koja neće ostaviti trajne posljedice.

Razvodnik Husar pripadnik je  2. MN CS OMLT-a (Operativno mentorski tim za vezu).

Komentara 45

PU
Pukovnik
09:56 01.01.2010.

Čovjek zarađuje 700 kuna po danu, 99 posto vremena koje tamo provede je posve bezopasno, a ovo što mu se dogodilo bila je nesreća. Da meni ponude takvu lovu, prihvatio bih bez razmišljanja. On će u dvije godine tamo zaraditi više nego većina ljudi kroz cijeli život.

DH
dalibor.hren
10:05 01.01.2010.

U Afganistan, na zadnje službeno putovanje bi trebalo poslati Stjepana Mesića.

Avatar sebastian
sebastian
09:48 01.01.2010.

Sta mu nije bilo dosta rata u Hrvatskoj ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije