Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladno jutro

Hrvatska u minusu: U Đakovu -11, u Gospiću i Osijeku -10 stupnjeva

Snijeg u Osijeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
26.01.2014.
u 08:38

U najzapadnijim krajevima danas je mjestimice moguće malo snijega, na sjevernom Jadranu kiše i snijega. U Dalmaciji će prevladavati sunčano

Velik dio Hrvatske jutros se probudio u minusu. Prema podacima DHMZ-a jutros u 7 sati najniža temperatura od -11 stupnjeva izmjerena je u Đakovu.

U Belom Manastiru, Bilogori, Gospiću, Osijeku, Slavonskom Brodu, Udbini i Virovitici izmjereno je -10 stupnjeva, dok je stupanj toplije, -9, jutros u 7 sati bilo u Brestovcu, Čakovuc, Županji, Hrvatskoj Kostajnici, Kopačkom ritu, Koprivnici, Otočcu, Slatini, Vinkovcima i Vukovaru.

Na zagrebačkom Maksimiru u 7 sati bilo je -6 stupnjeva, u Splitu ugodnija 4 stupnja, a u Rijeci 3 stupnja. Najviša temperatura od 6 stupnjeva jutros je izmjerena u Makarskoj, dok je 5 stupnjeva bilo na Rabu, Malom Lošinju, Komiži, i u Dubrovniku.

Vrijeme danas i sutra

U kopnenom području i na sjevernom Jadranu danas nas očekuje promjenjivo oblačno s najviše sunčanih razdoblja u Slavoniji. U najzapadnijim krajevima mjestimice je moguće malo snijega, na sjevernom Jadranu kiše i snijega. U Dalmaciji će prevladavati sunčano. Vjetar će biti slab, na Jadranu umjerena i jaka, u Dalmaciji na udare mjestimice olujna bura i sjeverac. Najviša temperatura između -5 i 0, na Jadranu od 5 do 10 stupnjeva.

Sutra se očekuje sve više oblaka, pa će do kraja dana uglavnom u zapadnim predjelima ponegdje biti malo snijega, a na sjevernom Jadranu kiše. Na Jadranu će sutra zapuhati većinom umjereno, ponegdje i jako jugo. Očekuje se hladno vrijeme, a jutro u unutrašnjosti doći će s umjerenim i jakim mrazom.

>> Pročitajte sve detalje skore velike promjene vremena

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mousemiki
mousemiki
09:29 26.01.2014.

Ljudi moji,je li to moguće? Usred zime pa temperatura -10.Naprosto nevjerojatno i nikad dosad zabilježeno.Svaki dan dobar dio glasila posvećuje svoje stranice ovim nevjerojatnim zbivanjima.Zar se stvarno nema o čemu pisati-sezona kiselih krastavaca zimi?

Avatar El Indio
El Indio
09:01 26.01.2014.

Kaj ce Zagrepcanci rec? Bandicu, bjezi iz Zagreba

NO
novkovka
08:46 26.01.2014.

konačno zima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije