Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Hrvatska stranka umirovljenika podržala Ivu Josipovića na izborima za predsjednika

Silvano Hrelja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.10.2014.
u 09:34

Ivo Josipović je dao potporu nastojanjima Hrvatske stranke umirovljenika u spašavanju instituta dokupa mirovine i povećanju neoporezivog dijela mirovine čija bi realizacija rezultirala povećanjem mirovine za 75 tisuća umirovljenika u prosjeku 167 kuna

Hrvatska stranka umirovljenika na predstojećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske podržat će Ivu JosipovićaOvu odluku je jednoglasno donio Središnji odbor HSU-a na sjednici koja je održana u Oroslavju, zaključivši kako je program predsjedničkog kandidata Ive Josipovića gotovo u potpunosti kompatibilan s programom HSU-a. 

Ivo Josipović je dao potporu nastojanjima Hrvatske stranke umirovljenika u spašavanju instituta dokupa mirovine i povećanju neoporezivog dijela mirovine čija bi realizacija rezultirala povećanjem mirovine za 75 tisuća umirovljenika u prosjeku 167 kuna što ukazuje na to da je predsjednik Josipović svjestan položaja umirovljenika te da je spreman aktivno poduprijeti prijedloge koji će koristiti populaciji koja je najviše izložena izazovima gospodarske krize.

>> Josipović ne može raspisati referendum bez Milanovića

>> Predložen skandinavski izborni model, a postojeći nema nitko

Komentara 18

DR
draxy
09:50 01.10.2014.

Žalosno je da se jedna stranka koja bi trebala biti stranka centra podupire krajnje lijevog kandidata,tim više što dotični kandidat nije ukazao na smanjivanja prava umorivljenika od strane ove vlade.

MA
margaritas
10:49 01.10.2014.

Moze gospodin Hrelja podrzati Josipovica vecina clanova HSU podupire Kolindu

AP
apolon
10:17 01.10.2014.

Uzalud vam trud svirači...sada je potpuno jasno svakom analitičaru da izostanak ključne riječi (nakon Republike) -H r v a t s k e -prilikom svečane predsjedničke prisege 18. veljače. 2010g. nije bila slučajnost , kako smo mislili u to vrijeme!!!smo mislili u to vrijeme!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije