Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir kajin optužuje

Hrvatska pretvorba mila je majka prema pljački u Istri

Damir Kajin Buzet (1)
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
21.09.2014.
u 20:33

Kajin je napomenuo da je izdvajanje jedan posto iz proračuna za medije i PR agencije u Istri isto kao da država izdvaja 1,3 milijarde kuna za promidžbu

– Hrvatska pretvorba mila je majka prema onome što su opljačkali istarski čelnici – rekao je danas u Puli saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin napominjući da je izdvajanje jedan posto iz proračuna za medije i PR agencije u Istri isto kao da država izdvaja 1,3 milijarde kuna za promidžbu.

Još je jednom upozorio i na problem droge u Istri.

>> 'Kao što Hrvatsku nitko nije pokrao izvana to vrijedi i za Istru'

Komentara 23

SE
sestrićna
20:46 21.09.2014.

sve je to dio plana zvanoga.. biznis antifašizam...a tek predstečajne nagodbe gdje je bilo blizu 50 milijardi kn u igri..drug linić dobije nogu vrati se u sabor i sve supera..a frendovima je oprsotio milijarde kuna..naravno uz proviziju..narod časti ..

AN
ANM
21:09 21.09.2014.

A on kao nema veze sa tim!???

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:13 21.09.2014.

jel to onaj kajin kaj je zel penziju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije