Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Srbijanski kralj mesa: Danas mislim da nisam trebao otići iz Hrvatske

Naslovnica 28.11.
Foto: VL
29.11.2015.
u 00:03

"Danas mislim da nisam trebao otići iz Hrvatske. Tada mi je minirana kuća, ali pokazalo se da je to učinio kriminalac", kazao je srbijanski kralj mesa Petar Matijević.

Novi Sad je, s više od 300.000 stanovnika, drugi po veličini grad u Srbiji. I kao takav sjedište mnogih velikih srbijanskih tvrtki, ali i onih iz inozemstva. U industrijskom dijelu Novoga Sada, na periferiji, nalazi se i sjedište tvrtke Petra Matijevića (62) kojega u Srbiji nazivaju i “kraljem mesa“. Već sam ulaz u dvorište kompanije otkriva da je riječ o velikoj, uređenoj i moćnoj tvrtki.

Petar Matijević rodio se 1953. u okolici Knina, a 1991. godine odselio se iz Hrvatske.

– Sada mislim da nisam morao napustiti Zagreb i Hrvatsku. Imao sam neke telefonske prijetnje, a i kuća mi je minirana. Pokazalo se da ju je minirao nekakav kriminalac koji je poslije poginuo. Ipak, početkom rujna napustio sam Hrvatsku i preselio se u Novi Sad – prisjeća se Matijević.

Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg izdvajamo i ove teme:

>>Svjedočanstvo - 'Bio sam opsjednut, kao dijete su me žrtvovali sotoni'

>>EU za 5 godina: Europljani, trošite što više da bi nam svima bilo bolje

>>Stipić: Šest posto nije dovoljno, plaće bi trebale rasti 20 posto

>>Stevo Culej: Tražit ću obavezno služenje vojnog roka u Hrvatskoj

>>Zoran Ferić: Živimo u vremenu kad je zabranjeno reći ženi da je lijepa, ako niste rekli i da je pametna i sposobna

>>Slavonski će seljaci u budućnosti dronovima prskati usjeve

Foto: VLm

Komentara 60

VD
vddutina
22:25 28.11.2015.

Teska lopurda,uvozi crkotine,hvatali su ga do sada bar 10 puta sa crknutim pilicima na granici.Radnici mu za obrok u firmi jedu meso koje se ne proda u radnjama,pokvareno,otpusta trudnice...ali ga niko ne dira jer je Nikolicev covek.Nikolic malo malo pa dolazi kod njega po pare i zajedno locu rakiju,dva alkosa.Ubedljivo najgori kvalitet mesa,salama mu smrdi da je to uzas.Ako vam ovaj dodje u Hrvatsku a izgleda da hoce cim spremaju teren pozdravite se sa mesnom industrijom.Najdobronamerniji savet,ako ovaj pokusa da kupi farmu,fabriku,zemlju sta god u Hrvatskoj oterajte ga kao psa!

Avatar LaMer
LaMer
21:44 28.11.2015.

Kralj mesa a ima trule zube , daj si čovijeće uradi nove zube da se ne sramotiš !

Avatar docCL
docCL
22:50 28.11.2015.

Matijevic je 91. pobjegao iz Hrvatske da ga nebi uhitili za krade i svercanje kao poslovoda Slavije. Svi tajkuni su do pocetnog kapitala dosli kriminalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije