Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Sisku

'Matić je neozbiljan i bilo bi najbolje da posluša branitelje i ponudi ostavku'

Karamarko u Sisku
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
23.10.2014.
u 18:51

Na pitanje novinara stoji li HDZ iza prosvjeda branitelja, Tomislav Karamarko je ponovno odbacio takva nagađanja SDP-a

U nazočnosti visokih stranačkih dužnosnika, HDZ Sisačko-moslavačke županije i grada Siska, održao je predizborni skup uoči izbora za sisačko-moslavačkog župana, na kojem je ujedno obilježena i 25. obljetnica osnivanja HDZ-a u Sisku. Uz ostale, potporu kandidatu koalicije HDZ - HSS - BUZ za župana, Ivi Žiniću, potporu su dali i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i predsjednik HSS-a Branko Hrg.

U svom je izlaganju Tomislav Karamarko tražio od svih članova stranke veći angažman na predstojećim izborima te više optimizma, kako bi HDZ konačno i u ovoj županiji dobio svog župana.

– To će biti 12. župan HDZ-a, jer sada imamo 11 HDZ-ovih županija, a u dvije u koaliciji s HSS-om. Hrvatska ima perspektivu, ali ima lošu vlast koja je koči i vuče na dno. Kada se to promijeni, sigurno će biti bolje – zaključio je Karamarko.

Na pitanje novinara stoji li HDZ iza prosvjeda branitelja, Tomislav Karamarko je ponovno odbacio takva nagađanja SDP-a. 

– Za sve ono što oni ne znaju napraviti ili krivo naprave, a u ovom slučaju ne znaju komunicirati s braniteljima i ne znaju poštivati invalide, oni optužuju HDZ. Ministar Matić je zaista neozbiljan i bilo bi najbolje da posluša branitelje i ponudi ostavku – rekao je.

Na pitanje hoće li HDZ u Skupštini Grada Zagreba zatražiti ostavku Milana Bandića, kao što je u Sisačko-moslavačkoj županiji u sličnom slučaju zatražio ostavku županice Marine Lovrić Merzel, Karamarko je odgovorio da će HDZ ispoštivati proceduru, da neće ništa forsirati i poštivat će odredbe zakona. 

>> Karamarko: Ovo s Bandićevim uhićenjem čudna je koincidencija 

>> Karamarko kritizirao Josipovića i Vladu: 'Upropastila je Hrvatsku'

Komentara 42

DU
Deleted user
19:57 23.10.2014.

Je, kad hdz dodje na vlast, bit ce puno bolje. ..Samo mi nije jasno sto su radili svih tih godina na vlasti i zasto vec nismo maltene irska.

CI
cinbenik
19:42 23.10.2014.

Nego sta da su i ovi prosvjedi HDZe kolone.........Nebi covjek rijeci rekao ,da je netko iz ove grupe HDZe branitelja digao glas,kada je HDZe unistavao Hrvatsku i Hrvate,a tako i branitelje...Nisu digli glas,kada su zatvarani Vukovarski branitelji,nisu digli glas kada su ubijani HOS branitelji,nisu digli glas,kada je HDZe pretvarao i privatizirao,nisu digli glasa za izporuku generala,nisu digli glasa za samoubijenih oko 4000 branitelja zbog HDZe vladanja i proizvodnje HDZe branitelja.................Njima smeta svaka neHDZe vlast,oni podrzavaju nebranitelja za kandidata u Vukovaru,umjesto Vukovarskog branitelja...Oni daju sebi za pravo napadati ministra HR,Vukovarskog branitelja,koji je bio uredan branirtelj dok nije postao ministar u Vladi,pa sada na HDZe nagovor zele mu ukinuti statsu branitelja......I pored svih njihovih zasluga,puno nanose stete Hrvatskoj,podrzkom ,osudjenoj zlocinackoj organizaciji i stranki opasnih namjera.....To nebi smejli raditi Hrvatski branitelji i pristajati na dvije i vise kolona,u cilju dovodjenja HDZea na vlast...zato i nemaju podrzku svih branitelja,ali zato ih biskupi i HDZeovci obiolaze.........Dobili zadatak,da provjere jesuli svi HDZe invalidi i branitelji na broju,kako bi mogli zauzeti stavove prema neposlusnim............naravno ni za smrt 100% invalitke D.R. nije nitko kriv,odnosno kriva je ova valst,jer moraju spavati vani,da bi je srusili i doveli njihov omiljeni HDZe na vlast..........

Avatar JustinCase69
JustinCase69
19:03 23.10.2014.

A ti češ na kao spasiti Karamarko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije