Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo poglavlje

Hrvatska i Bavarska potpisale sporazum o suradnji poreznih uprava

Boris Lalovac,Johannes Hintersberger
Foto: Duško Marišić/PIXSELL
1/8
31.07.2014.
u 13:03

Razmjenu iskustava i znanja s obje strane bavarski državni sekretar Hintersberger naglasio je kao izuzetno važnu posebno napominjući da je Hrvatska za Bavarce ciljani partner na području cijele regije

Ministar financija Boris Lalovac i državni tajnik u Ministarstvu financija Slobodne države Bavarske Johannes Hintersberger, potpisali su danas u Rovinju Sporazum o pojačanoj suradnji između hrvatske i bavarske porezne uprave što je, nakon završetka twinning projekta EU u kojem su od 2012. do travnja ove godine Hrvatska i Bavarska uspješno surađivale na jačanju administrativnih kapaciteta naše porezne uprave, novo poglavlje u kojem će se, rekao je ministar Lalovac, suradnja intenzivirati i konkretizirati zajedničkim akcijama u poreznom nadzoru i sprečavanju poreznih utaja.

Razmjenu iskustava i znanja s obje strane bavarski državni tajnik Hintersberger naglasio je kao izuzetno važnu, posebno napominjući da je Hrvatska za Bavarce ciljani partner na području cijele regije.

- Ova suradnja, rekao je državni tajnik iz Bavarske, pomoći će da se izgradi učinkovitiji porezni sustav i da se ta efikasnost odrazi na konsolidaciju državnog budžeta, a suradnja će biti i podloga za gospodarstvo i pridonijet će pravnoj sigurnosti i hrvatskih poduzeća u Bavarskoj i bavarskih u Hrvatskoj.

>>Nakon slučajeva Cetinski i Lovrić-Merzel: Uvodi se porezni USKOK

Komentara 5

KA
KaNiDora
14:21 31.07.2014.

Pametno

Avatar oneworld
oneworld
14:33 31.07.2014.

napokon nešto pametno, da se pita milanovića ili stazića oni bi bili sretniji da im može dati savjet engleska ili rusija ili netko iz tkz. srbije

MA
matejcro
15:05 31.07.2014.

iskustvo i znanje s OBJE strane? laž

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije