Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuzni lanac hotela

Iz Londona stiže odlična vijest za Hrvatsku!

Foru Seasons
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
20.04.2017.
u 13:26

Ministar Cappelli s Wijsmüllerom je održao sastanak u londonskom hotelu Four Season kako bi zajedno razmotrili sve teme od interesa za realizaciju projekta

Za dvije godine, bude li sve po planu, Hrvatska će dobiti prvi resort s potpisom Four Seasons.

Vodeća svjetska luksuzna kompanija koja upravlja sa 105 hotela u 43 zemlje otvaranjem luksuznog odmarališta u uvali Brizenica na Hvaru tako prvi put ulaže na tržište ovog dijela Europe s projektom vrijednim oko milijardu kuna.

Luksuzno odmaralište tako će uključivati hotel sa 120 soba i dodatnih sedamdeset rezidencija i vila. Njegovim otvaranjem tako će se na Hvaru otvoriti novih 322 mjesta.

– Može se s Britancima ako se kvalitetno radi. A sada treba znati upravljati razvojem destinacije koja se okreće kvalitetnom turizmu – kazao je ministar Cappelli na današnjem sastanku s Dennisom Wijsmüllerom, predstavnikom investitora. 

Budući da je riječ o strateškom projektu za Hrvatsku, ministar je s Wijsmüllerom održao sastanak u londonskom hotelu Four Season kako bi zajedno razmotrili sve teme od interesa za realizaciju projekta. Naime, čeka se odobrenje studije utjecaja na okoliš nakon čega slijedi izdavanje lokacijske i građevinske dozvole, a sva bi se dokumentacija trebala riješiti krajem godine kada počinje gradnja.

– Imate prekrasnu zemlju – kazao je predstavnik investitora.

>> Hrvatska kreće u reformu turizma: Umjesto regija, brendirat će se zemlja u cjelini

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:41 20.04.2017.

Super vijest. Istočni susjedni prestanite s negativom u komentarima, imate svoje medije.

TO
tolitol
14:49 20.04.2017.

Izvrsna vijest. Nova investicija, nova radna mjesta. Kamo sreće da je ovakvih vijesti svaki dan.

Avatar nula
nula
15:48 20.04.2017.

Da vam ponovim : ovaj lanac je ... prvi na svijetu. Spavao sam u jednom u Los Angelesu, na rubu Beverlly Hillsa: sto da ti pricam, svjetski vrh. Hvar je svjetsko cudo, to nitko ne moze zaistaviti, i ne samo Hvar. Nego vi anti Hrvati, stanite u dva reda i slozno zapevajte : " Lijepa Vasa domovino ...." Ciao, dosadni ste, dizete mi tlak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije