Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon se oglasila

Dobitnica Eurojackpota: Slučajno sam odigrala, htjela sam 'sedmicu'!

Eurojackpot
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/2
30.01.2014.
u 10:27

– Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati 'sedmicu'… No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot – kazala je dobitnica

Napokon se oglasila i prva hrvatska dobitnica Eurojackpota od 131 milijun kuna te otkrila kako je slučajno odigrala tu igru, a zapravo je htjela odigrati Loto 7/39.

– Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati "sedmicu"… No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije; zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo – kazala je dobitnica Eurojackpota u izjavi koju je dala samo za Hrvatsku lutriju zato što je odlučila zaštititi svoj identitet.

Nije mogla spavati, krenule su joj suze...

Ispričala je i kako je doznala da je zaradila, kada se odbije porez, 105 milijuna kuna. – Htjela sam na teletekstu pogledati kakvo će vrijeme biti sutra. Na prvoj strani pisalo je da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati… Osam, 18, 22 – i pomislila imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni, da su svi brojevi zelene boje... a onda vidim 105 milijuna – rekla je dobitnica i dodala kako je listić provjeravala nekoliko puta jer, očito, nije mogla vjerovati da je postala milijunašica.

– Nakon teleteksta i stranica odlučila sam provjeriti i putem SMS-koda... I tada me sve pogodilo. Naravno, nekoliko sam puta još provjerila, a ujutro sam opet provjeravala – rekla je dobitnica i uzbuđeno dodala da "nije mogla spavati, krenule su joj suze", a otvorila je i slavljenički šampanjac. – Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam sanjam li ja to, je li to istina. Kako da vam objasnim – tamo piše ukupno ste uplatili 15, a osvojili 105 milijuna kuna – rekla je Zagrepčanka.

Uplaši se čovjek velike sreće

Dobitnica za početak misli otputovati i dobro se odmoriti, a potom će sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje svoj život živjeti normalno. – Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što dalje. Za sada je uzbuđenje preveliko da bi se neki planovi mogli realizirati – kazala je dobitnica, koja je otkrila da uglavnom igra Loto 7/39 u kojem "ima i svoje brojeve".

– Povremeno odigram i Joker. Obično odigram na prodajnim mjestima, a ako ne stignem, onda uplatim na internetu – kazala je Zagrepčanka i dodala kako je ovaj put brojeve birala "slučajnim odabirom, nasumično". – I u jednom trenutku broj 37 promijenila sam u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće te odabrala 2 i 8. Ostalo znate – sa smijehom završava dobitnica.

>>Žena iz Zagreba osvojila Eurojackpot od 131 mil. kuna

>>Eurojackpot od 131 milijun kn pogođen u Hrvatskoj: Uplatio jednu kombinaciju za 15 kn!

Komentara 18

Avatar PANCER_
PANCER_
12:59 30.01.2014.

Svaka čast! Razmišljajući šta bi s tom lovom jedna od ideja bila je da bi odabrao par nepozantih ljudi i njima darovao neku lovicu čisto da i na taj način podjelim dio osjećaja/doživljaja kako je to nešto dobiti. Tipa meni bi 50.000 kn riješilo mnoštvo problema, a netko s takvim dobitkom ne bi to niti osjetio. Pa evo možda se i meni sreča osmješi. Poštovana dobitnice ako čitaš ovo, znam da je pretenciozno ali ako se ne pokušam neće ništa se niti desiti uplati nešto i ovaj tekući: 2360000-3239794038. Hvala! :-)

CR
croat1899
11:15 30.01.2014.

Nek joj Bog da zdravlja i pameti, sretno joj bilo i drago nam je da se i u ovim ekonomski crnim danima netko veseli.

DU
Deleted user
11:19 30.01.2014.

Ženo draga, uzmi novce i bježi što dalje iz ove žabokrečine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije