Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči ovogodišnje turističke sezone

Hrvatska dobila jedinstven i dugo očekivani maštoviti suvenir

izvorni hrvatski suvenir
Foto: Vedran Tolić
1/6
28.04.2016.
u 16:16

Mlada poduzetnica iz Svete Nedelje lansirala My passport etui i My travel diary za hrvatske putnike i inozemne turiste

Hrvatska, s razlogom jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija svijeta, kao i turisti koji sve više posjećuju Lijepu našu, ove ljetne sezone godišnjih odmora dobili su izvorni hrvatski suvenir – proizvod namijenjen putovanjima i onima koji putuju.

Mlada poduzetnica i dizajnerica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke „Ulica snova“ iz Svete Nedelje, kreirala je i lansirala na domaće tržište uoči ovogodišnje turističke sezone – Moj passport etui, poseban dizajnirani omot u bogatom spektru boja, te koji je rađen i kao perslonalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave.

Moj passport etui - jedinstveni proizvod domaćeg ženskog poduzetništva nije poseban samo na hrvatskom tržištu nego i svjetskom, gdje nema personaliziranih etuia putnih isprava u toliko boja i prije svega mogućnosti personalizacije – tj. Ispisa imena, slogana, stihova najdraže pjesme, citata...

Uz njega mlada poslovna žena i dizajnerica Magdalena Bešker na tržište je lansirala i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), u kojega bilježimo i ostavljamo za sjećanje detalje naših putovanja. Riječ je o proizvodu veličine putovnice te koji se nosi uz putovnicu, čime je bojazan da ćemo ga uoči odlaska na putovanje – zaboraviti.

Moj passport etui i My travel diary ručno su rađeni suveniri, koji imaju dodatnu posebnost jer mogu biti personaliziran za osobu koja ga kupuje – u odabiru željenih boja iz palete više od 40 ponuđenih nijansi, kao i ukrašen vlastitim imenom i personaliziranim porukama. My travel diary dolazi na domaće tržište kao suvenir na engleskom jeziku namijenjen svim inozemnim turistima koji dolaze u našu državu, ali ga mogu koristi i naši građani za putovanja izvan Hrvatske – opisala je ove nove, zanimljive i unikatane hrvatske suvenire njihova autorica, mlada poduzetnica Magdalena Bešker.

Glavna dizajnerska misao bila je da ovi „putni suveniri“ za sve građane Hrvatske koji putuju, kao i za sve ino-turiste koji dolaze u Lijepu našu, budu šareni, veseli i zabavni.

Putovnica uronjena u personalizirani etui sigurno neće biti zaboravljena, baš kao niti zanimljiva putovanja u proizvodu My travel diary koji je ispunjen rubrikama za popunjavanje dojmova s putovanja, noseći obilježje trajne uspomene na krajeve koji su se posjetili.

My travel diary na prve dvije stvari donosi rubrike o tome što moramo napraviti prije samog putovanja kao bi se što kvalitetnije pripremili za odlazak, ali i da nešto ne bi zaboravili. Ostatak sadrži više od 20 rubrika u koje unosimo sjećanje sa svojih putovanja koji su nas najviše impresionirali, zabavili, pamtimo okuse jela koje smo kušali, povijesne znamenitosti koje smo vidjeli, suvenire koje smo kupili, ali i mjesta gdje smo išli u noćne provode – približava svoj proizvod dizajnerica Magdalena Bešker.

Ova jedinstveni hrvatski suvenir koji se pojavio na tržištu ne samo u Hrvatskoj u engleskoj verziji uoči nove turističke sezone. Ovi jedinstveni proizvodi mogu se kupiti i u ostalim državama jugoistočne Europe, a sprema se izvoz i na tržište EU-a.

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker, u kolekciji s najnovijima mogu se naručiti putem web shopa www.ulicasnova.hr , Facebook stranice facebook.com/MojPlaner te na Instragam profilu MOJ PLANER.

Ovo zanimljivi proizvodi uskoro će se naći na prodajnim mjestima u domaćim zračnim lukama kao i suvenirnicama. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije