Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navukla bijes

Hrvatica koja ubija lavove postala najomraženija žena na svijetu – priznala i da je jela lavlje meso

Jacine Jadreško (31)
Foto: Privatni album
1/21
30.06.2016.
u 14:38

Jacine je u dokumentarnom filmu britanskog Channela 4 predstavljena kao žena koja ubija lavove, a sve je šokirala izjavom da je jela lavlje meso

Splićanka Jacine Jadreško (31), prošle je godine nakon objave fotografija divljih životinja koje je ustrijelila u lovu na svojoj Facebook stranici navukla bijes hrvatske javnosti, a mediji su je proglasili najomraženijom ženom u Hrvatskoj.

Sada je ta “popularnost” podignuta na svjetsku razinu nakon što je britanski Channel 4 emitirao dokumentarac o njoj pod imenom “Žene koje ubijaju lavove”.

Jacine, koja je rođena u Kanadi, gdje je i odrasla, šokirala je sve priznavši kako su joj roditelji platili 16.000 dolara za odlazak u Afriku gdje je ubila svog prvog lava.

– Taj trenutak neću zaboraviti nikad u životu – rekla je.

– Jedan veliki razlog zašto sam prvotno lovila lavove i otišla u Afriku jer su mi roditelji rekli: "Znaš, Jacine, lov lavova za deset će godina vjerojatno biti zabranjen" i rekli su da idem i da će oni platiti – objavila je.

No vrhunac je uslijedio kada je priznala kako je i jela lavlje meso.

– Strastvena sam oko životinja, a lov je dio toga. Jedemo meso. Ja sam mesožder – rekla je.

U dokumentarcu se može vidjeti i kako Jacine šeće svojim domom punim trofeja, uključujući i kožu medvjeda koja leži na njezinu krevetu. 

Kao iduće mete istaknula je nosoroga, ali je naglasila da njega ipak neće ubiti, već samo pronaći i označiti strelicom, a također je rekla da želi uloviti i slona.

>> Zbog ove fotografije dobila prijetnje smrću

>> Pogledajte zašto je Facebook-stranica ove navijačice (19) izazvala bijes mnogih

Komentara 113

JS
ja sam gladan
16:28 30.06.2016.

Mene zabrinjavaju oni koji kolju i traže salate.

AA
AAlien
15:10 30.06.2016.

Ne vidim u tome problem sve dok je legalno, u skladu sa kontroliranim održavanjem populacije životinja i da domaćini imaju dobru zaradu. Moralista je uvijek bilo i uvijek će ih biti. Čovjek je oduvijek bio dio prirode i prehrambenog lanca. Ako ćemo iskreno puno veće patnje proživljava stoka namijenjena klanju. Recimo svinje su daleko inteligentnije od velikih mačaka i kopitara pa na kraju završe sa maljem u čelenku.

BO
Bonus
16:43 30.06.2016.

Oni koji jedu bilo kakvo meso, neka se suzdrze od osude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije